Ziua Porţilor Deschise la Grup Şcolar”Simion Bărnuţiu”

• publicat la: 23 mai 2011
Ziua Porţilor Deschise la Grup Şcolar”Simion Bărnuţiu”

Grupul Scolar Simion Bărnuţiu din Carei a organizat in cursul zilei de vineri Ziua Porţilor Deschise,prilej de a prezenta viitorilor absolvenţi ai claselor a opta oferta educaţională pentru anul şcolar viitor.

Organizatorii au pregătit diferite activităţi,printre care un concurs de informatică,un concurs de karaoke,de grafiti sau sudoku.

Un concurs de îndemânare auto a avut loc sub indrumarea instructorilor auto Fabian Eleonora şi Leneschi  Vasile.Au participat elevi din clasele XI A, XI B,XIIA, XII A1, XIIB, XIIB1, XIIIB1.

După desfăşurarea probelor clasamentul a fost următorul:
Sipos Robert Csaba      – locul   I

Csaki csaba                     -locul   II

Hotea Gheorghe Vasile – locul    lII

Elevele claselor a X-a şi  a XI-a au realizat ţinute atractive din materiale reciclabile,participând apoi la o paradă ECO.

Liceul a fost dotat recent cu o serie de utilaje  noi,pentru prelucrarea lemnului. Pentru anul următor,oferta educaţională este destul de variată.

Astfel,pentru invăţământul de zi ,oferta este pentru profilul tehnic.Candidaţii pentru clasele de studiu in limba româna pot opta pentru calificare ca şi tehnician mecanic pentru intreţinere şi reparaţii,tehnician in construcţii şi lucrări publice,tehnician in industria textilă sau tehnician ecolog şi protecţia calităţii mediului. Cei care doresc să-şi continue studiile in limba maghiară o pot face la specializarea  tehnician mecanic pentru intreţinere şi reparaţii sau tehnician in prelucrarea lemnului.Pentru fiecare clasă sunt alocate 30 de locuri,indiferent de specializare.

redacţia

comentarii

de Oz la 24 mai 2011 - 22:23

Eu le recomand celor care termina clasa a VIII-a sau parintilor sa nu isi trimita elevi in aceasta scoala sau daca intra aici sa se transfere daca tin la viitorul lor.
Si pot sa va dau mai multe motive:
-in scoala sunt plin de tigani care fura,fac scandal,se bat si nimeni nu face nimic in privinta asta.
-tiganii vand telefoane furate in scoala si fac trafic cu tigari de ucraina si umbla din clasa in clasa sa isi vand marfa
-toti copii de 15 ani se plimba pe coridoare cu tigara in mana si isi mai si dau aere de vedete,iar conducerea scolii nu ia nici o masura
-nush din ce motiv dar elevi care sunt la echipa scoli de fotbal sunt vazuti mai bine de catre profesori si li se iarta multe,o stiu cei care sunt la acest liceu
-totul este pe baza de pile incepand de la promovabilitatea la materii pana la balul bobocilor.
-elevii de la speciala sunt obligati sa munceasca in folosul scolii.si sunt ciuta batailor de joc ale elevilor
-sunt elevi cu sute de absente care promoveaza la toate materiile avand aceleasi medii cu cei care frecventeaza scoala si invata,datorita cunostintelor
-sunt elevi care au un comportament mai rau ca cei de la casa de nebuni iar profesori le iarta multe acestor indivizi multi avand media la purtare de 10.
…in aceste zile 2 fete au ajuns la dezalcolizare,fara sa se ia masuri
si va pot da sute de astfel de exemple dar nu am chef sa scriu atata
-de aprox 2 ani nu sa organizat nici un concurs de cultura generala,doar pt toate prostiile se gasesc banii si tind sa cred ca acest liceu promoveaza prostia omeneasca,si elevi care sunt niste paria ai societati sunt promovati aici.
astept ziua cand o sa vad un concurs la Matematica,Istorie,Romana,Geografie, sau ceva de creatie nu toate prostiile de concursuri pt.cocalari
Totusi daca vreti sa ne frecventati scoala sau sa faceti ce vreti in scoala puteti sa veniti aici,in rest asta nu este o scoala unde sa poti invata in liniste,fara sa nu fii deranjat de colegii de clasa sau din alte clase fiind considerat tocilar,sau sa nu fii agresat sau sa se lege cinvea de tine din orice prostie 🙂
si aici nu se vor promova niciodata adevaratele talente ci doar prostia.de accea majoritatea care vin aici se transfera si ajung aici doar repetenti de pe la teoretic sau iuliu maniu.
si v-as mai spune multe si despre balul bobocilor si alte lucruri dar nu pot sa va scriu mai mult pentru ca este tarziu.
Daca nu stiati Simion Barnutiu este fostul Agro care sa unit cu scoala nr.10 ,si acuma scoala este pe fostul loc al scolii nr.10
Sper ca pe viitor ve-ti lua masuri
Va spune acest lucru un fost elev ce a stat 3 ani in aceasta scoala si acare sa transferat in semestrul 2 al acestui an satul peste cap de aceasta scoala.
Scuzatima ca v-am scris romane dar rog administarorului siteului sa nu stearga ce am scris aici si sa aprecieze o parere sincera.

de Actual elev la Simion Barnutiu la 27 mai 2011 - 11:10

Buletin de Carei,bravo pt ca ai publicat articolul analfabetului meu fost coleg,care nu stie nici macar sa scrie corect!Ma,tu zici ca ai fost elev aici,dar eu nu cred ca nu nu te-au invatat profii de romana un piculet de gramatica,faci niste dezacorduri si niste greseli,de sta pisicul in coada!Ma,OZN-ule,daca tot ai aruncat cu noroi in scoala asta,macar sa fi avut bunul simt sa te semnezi,sa stiu si eu carui om de stiinta ii citesc articolul!Alo,voi cei care-l cititi,sa nu-l credeti pe zurbagiu,ca nu-i nimic adevarat din ce scrie asta!Cel mai usor e sa murdaresti,eu cred ca asta s-a suparat pe liceu precum vacarul pe sat!Asa ca,salve fraiere,te-ai facut de tot rasul!!!

de Ole Ole Ole la 28 mai 2011 - 09:53

ma asta Oz ,….repetentul MACAVEI de la agro elev la LTC,secretara fosta de la agro Onodo Enoko mare psiholoaga la LTC prof de fiz Czier Jacinta a venit de la LTC la agro…
mai vreri prof bulla care te dai elev ????…stim cine esti ….nu vei dormo linistito
de azi….ai ai….

Lasati un comentariu