Absolvenţii clasei a opta de la Şcoala Vasile Lucaciu

• publicat la: 12 iunie 2011
Absolvenţii clasei a opta  de la Şcoala Vasile Lucaciu

Vineri 10 iunie a  sunat pentru ultima dată clopoţelul pentru absolvenţii claselor a VIII-a de la Şcoala cu clasele I-VIII,,Vasile Lucaciu’’  Carei. După ora de dirigenţie, cele 3 clasele de absolvenţi au facut un tur pe coridoarele şcolii pentru aş întipări  în memorie aceste locuri pline de amintiri . S-au îndreptat spre locul festivităţii, curtea scolii, unde colegii lor mai mici îl aşteptau cu mari emoţii alături de profesori şi cei dragi, însoţiţi de notele solemnele ale eternului Gaudeamus.

Festivitatea a început la ora 9 cu Imnul de stat al României urmat de discursul  dir. adjunct Olea Traiana Miorita care face o rememorare a frumoşilor ani petrecuţi de absolvenţi în Şcoala cu clasele I-VIII ,, Vasile Lucaiu’’ Carei , ani în carea au învăţat cu seriozitate şi dăruire contribuind la prestigiul şi  blazonul acestui lăcaş de învăţământ.

Conform tradiţiei şcolii, fiecare generaţie  se remarcă prin elevi harnici, perseverenţi şi valoroşi.  În acest an scolar şefii de promoţie au fost CONEAC ALEXANDRA din clasa a VIII a B  si  BEILAND ARNOLD din clasa a VIII a C,ambii  cu media 10 în cei 4 ani de gimnaziu .

Cei doi elevi au primit din partea scolii diplome de onoare şi  un cadou simbolic, care le– a  fost înmanat în  cadru festiv. Şefii de promoţie au adresat câteva gânduri şi au semnat în cartea de onoare a şcolii .

Munca şi sârguinţa de care au dat dovadă aceşti elevi valoroşi a fost premiata si de Toca Cornel din partea ,,Asociaţiei Unirea 2009 Carei’’  şi de către consilierul local Brem Arpad reprezentant în Consiliul de Administraţie al şcolii.

A urmat premierea clasei a VIII –a A diriginta d-na prof. Ioan Nicoleta, clasei a VIII a B diriginte prof. Borna Victor si clasei  a VIII a C diriginte prof . Gyetko Marta.

În semn de omagiu elevii claselor a VIII au interpretat ,,IMNUL DASCĂLILOR”.

La  finalul festivităţiidirectorul adjunct Olea Traiana Mioriţa a adresat absolvenţilor  felicitări pentru rezultatele frumoase obţinute, cu  care şcoala se mândreşte, dorindu-le tuturor succes la Evaluarea Naţională, reuşită în alegerea liceului  dorit, o vacanţă frumoasă şi mult mult noroc în viaţă.

În încheierea festivităţii de absolvire au fost lansate  baloane spre cer care au dus cu ele  dorinţele şi visele absolvenţilor ,  cu speranţa ca acestea cu  adevărat se vor îndeplini.

redactia

comentarii

de elev la 19 iunie 2011 - 16:48

Frumoasa festivitate, de neuitat pentru noi.Multumim d-nei directoare

de fostelev la 22 iunie 2011 - 14:38

da, ne-am simtit cu adevarat foarte mandrii de noi

Lasati un comentariu