Biletele CFR cumpărate online, mai ieftine din 15 iunie

• publicat la: 15 iunie 2011
Biletele CFR cumpărate online, mai ieftine din 15 iunie

Călătorii pot benefica de o reducere de 10% pentru orice bilet cumpărat online, de pe site-ul www.cfrcalatori.ro, începând de joi, dacă este plătit cu un card MasterCard sau Maestro, indiferent de bancă, a anunţat CFR Călători, într-un comunicat, anunţă Agerpres.

Biletele cu preţ redus pot fi achiziţionate numai online, prin serviciul Bilete CFR online/e-commerce pus la dispoziţie de CFR Călători şi Raiffeisen Bank. Oferta este valabilă în perioada 15 iunie 2011 – 30 septembrie 2011.

Reducerea la plată cu cardurile MasterCard sau Maestro se acordă la suma finală, după ce au fost aplicate şi alte eventuale discount-uri acordate de CFR Călători, cum este cea pentru achiziţionarea unui bilet dus-întors sau reducerile pentru studenţi şi elevi.

Potrivit CFR, clientul se înregistrează pe site, alege destinaţia şi selectează modalitatea de plată online, cu cardul. După finalizarea tranzacţiei, acesta va primi pe mail biletul de călătorie, în varianta electronică. Tipărirea biletului nu este obligatorie, clientul fiind identificat în tren doar pe baza cărţii sale de identitate şi al ID-ului de bilet.

sursa rlonline

Lasati un comentariu