Copilărie-colţ de rai

• publicat la: 3 iunie 2011
Copilărie-colţ de rai

Pentru o zi, Şcoala cu clasele I-VIII Nr. 3 Carei, a devenit un colţ de rai, întâmpinând prima zi de vară în haine de sărbătoare.

Conducerea şcolii şi cadrele didactice au organizat pentru copiii şcolii, diferite activităţi cu ocazia zilei de 1 iunie.

S-au înmânat premii speciale, diplome şi multe surprize elevilor participanţi la concursurile şcolare naţionale şi internaţionale desfăşurate în anul şcolar 2010-2011. Copiii şi-au manifestat talentul în concursurile de desene pe asfalt, la carnaval, în minispectacole în aer liber.

Clasele din alternativa educaţională Step by step au continuat manifestările închinate Zilei Copilului cu o masă festivă, dans, cântece şi jocuri distractive împreună cu învăţătoarele lor: clasa a II-a A SbS – înv. Groza Maria-Lucia şi Buciu Angela-Lia; clasa a III-a A SbS – înv. Micovschi Emilia şi Leşan Ligia; clasa a IV-a A SbS- înv. Moisa Adela şi Gorgan Angela; clasa a IV-a B SbS – înv. Fulop Andrea şi Kajo Eniko.

În parteneriat cu grupele mijlocie şi pregătitoare de la Grădiniţa Nr. 2 Carei, educatoare Moca Maria, Mureşan Lenuţa, Ceteraş Eva şi Pazman Andrea copiii au participat la spectacole de teatru şi o minunată paradă a măştilor.

Participanţii la aceste manifestări mulţumesc conducerii Şcolii cu clasele I-VIII Nr. 3 Carei, directorilor  Visnyai Csaba şi Guţ Cristian pentru frumoasa zi pe care le-au pregătit-o.

redactia

Lasati un comentariu