CUPA KINDER – C.S.S. CAREI

• publicat la: 9 iunie 2011
CUPA KINDER – C.S.S. CAREI

Sâmbătă 11 iunie 2011 se va desfăşura „CUPA KINDER – C.S.S. CAREI” in organizarea  FC KINDER – C.S.S. CAREI.Se vor decerna cupe si diplome pentru primele trei locuri precum si premii speciale pentru cel mai tehnic jucator/ portar /golgeter.Taxa de participare va fi de 100 ron.

Pentru a nu avea probleme legate de vârsta jucătorilor, participantii sunt rugaţi să aibă asupra lor unul din următoarele acte: legitimatie (carnet de legitimare),paşaport turistic sau carnet de elev + certificat de naştere (xerocopie).

GRUPA A

NR.

CRT.

ECHIPE
1. DEBRECENI VSC (UNGARIA)
2. UNIREA VALEA LUI MIHAI
3. F.C. KINDER CSS 2000 CAREI
4. SOMESUL SATU MARE

GRUPA B

NR.

CRT.

ECHIPE
1. LPS IL CALCIO SATU MARE
2. FC OLIMPIA SATU MARE
3. SCHWABEN KALMANDI
4. CSENGER SE (UNGARIA)

Regulile jocului şi dispoziţiile tehnice

Jocurile se vor desfăşura pe parcursul unei reprize a 20 minute, pe teren cu iarba sintetica. Dimensiunea terenului 44m / 23m.

Pe tot parcursul competitiei se vor folosi mingi numarul 5.

În teren vor intra 5 jucători de câmp şi un portar aleşi din cei 15 jucători trecuţi pe foaia de arbitraj.  Înlocuirile de jucători se pot efectua pe tot parcursul jocului în număr nelimitat numai pe la centrul terenului.

Mingile ieşite în afara terenului de joc în aut de poartă sau prinse de portar cu mâna, vor fi repuse în joc, numai de către portar, cu mâna, indiferent de procedeu. Dacă mingea depăşeşte linia de margine în aer sau pe pământ, mingea va fi repusă în joc cu piciorul de pe linia de margine din locul din care a părăsit terenul de joc.

Jucătorii echipei adverse se vor afla la o distanţă de 5 metri faţă de locul unde se găseşte mingea.

Nu se poate marca gol direct din lovitura de incepere a jocului!

La executarea loviturilor libere toţi jucătorii echipei adverse vor trebui să stea la cel puţin 5 metri de minge, până ce aceasta va fi în joc. Mingea va fi în joc îndată ce a fost atinsă sau jucată.

Loviturile libere indirecte, acordate din interiorul semicercului de 6 metri, se vor executa de pe linia ce marchează acest semicerc iar echipa sancţionată îşi va putea organiza zidul cu jucătorii pe linia de poartă.

Portarul va putea ocupa o poziţie în faţa zidului fiind obligat să păstreze o distanţă de minim 3 metri faţă de minge.

Loviturile de penalitate (pentru abateri comise în interiorul semicercului) se vor executa de la 7 metri.

Portarul este obligat să stea pe linia de poartă. Un jucător care a primit două avertismente va fi eliminat din teren pe o perioadă de 3 minute.

Un jucător ce a fost eliminat direct va fi exclus din teren pe o perioadă de 5 minute.

Un jucător ce a fost eliminat şi după ce a reintrat, este eliminat direct, nu mai are drept de înlocuire.

Un jucător eliminat într-un joc nu va avea drept de joc pentru următorul joc.

Se vor acorda 3 puncte pentru joc câştigat, un punct pentru joc egal şi zero puncte pentru joc pierdut. Câştigătoarea seriei va fi echipa care va acumula cel mai mare număr de puncte.

În cazul în care mai multe echipe se află la egalitate de puncte, se va întocmi clasamentul acestora pe baza criteriilor de departajare arătate la litera A-E, aplicate în ordine, prin eliminare, fără a se reveni asupra lor.

a) numărul mai mare de puncte obţinute în jocurile directe disputate între echipele aflate la egalitate de puncte.

b) golaverajul mai bun în jocurile directe disputate între echipele aflate la egalitate de puncte.

c) Numarul mai mare de goluri marcate in intalnirile directe

d) golaverajul mai bun realizat în toate jocurile din grupe.

e) Executarea a 3 lovituri de la 7 m.

La jocurile eliminatorii din etapele superioare ale competiţiei departajarea se va face prin executarea de lovituri din punctul de la 7 m, dacă la expirarea timpului regulamentar de joc, echipele se află la egalitate.

Prima serie de 3 lovituri va fi executată de către jucătorii aflaţi în teren, la fluierul final al arbitrului şi vor fi apărate de către portarii ce se află în acel moment pe teren.

Dacă după efectuarea primei serii de departajare, egalitatea persistă, se va executa alternativ câte o lovitură de către fiecare echipă, până în momentul în care una dintre echipe nu marchează. Ordinea de execuţie a loviturilor de departajare se stabileşte prin tragere la sorţi.

Jucătorii vor avea acelaşi număr pe tricou pe tot parcursul turneului.

redacţia

comentarii

de podoba mircea la 10 iunie 2011 - 17:49

succes copiilor din Carei!!

de darius la 11 iunie 2011 - 19:09

hai DINAMO

Lasati un comentariu