De Zilele Careiului se acordă Diplome şi Distincţii.Pe cine propuneţi ?

• publicat la: 7 iunie 2011
De Zilele Careiului se acordă Diplome şi Distincţii.Pe cine propuneţi ?

Primăria Municipiului Carei va acorda și în anul 2011, cu ocazia Festivalului Villa Karul – Zilele Municipiului Carei (24-26 iunie 2011) diplome și distincții unor personalități, ca recunoaștere a meritelor profesionale în activitatea desfășurată în slujba municipiului Carei.

Coform Art.3. din Regulamentul de acordare a distincțiilor, Titlul/distincţia se acordă, după caz, la propunerea:
a) primarului
b) a cel puţin doi consilierilor locali
c) persoanelor juridice care îşi desfăşoară activitatea în domeniul/domeniile în care s-a afirmat cel propus, cu condiţia preluării propunerii ca iniţiativă a primarului sau a unor consilieri locali;
d) unui număr de cel puţin 5% din populaţia cu drept de vot a municipiului Carei, cu respectarea cerinţelor legale privind promovarea proiectelor de hotărâri din iniţiativă cetăţenească.

Propunerile pot fi depuse până în data de 16 iunie 2011, ora 11, la Primăria Municipiului Carei, camera 1 și vor fi însoțite de o motivație (Laudatio).
Bogdan Georgescu

comentarii

de nivel la 7 iunie 2011 - 19:17

Consider ca ar trebui acordata o distinctie si pentru dl Bogdan Georgescu,un adevarat profesionist,care a demonstrat in ultimii ani ce lucruri deosebite se pot realiza prin munca sustinuta si daruire.Ii doresc mult succes si in continuare.

de El ninio la 7 iunie 2011 - 19:49

Lui Sarvadi, ca-l eclipseaza cultural pe Georgescu. Are flacau’ teatru privat.

In afara de cultura paulesciana, nimic nu da pe-afara in urbea asta

Sunt ironic, bineinteles.
Nini

de Bobby la 7 iunie 2011 - 21:15

Alexandru Szuz.

de Bobby la 7 iunie 2011 - 21:16

Ansamblul Ceatara.

de observatie la 7 iunie 2011 - 21:37

adevaratul bobby a folosit punctul de final dar cel care fura identitati si se ascunde dupa ele,a omis sa-l foloseasca!

de observatie la 7 iunie 2011 - 21:43

pentru nini-e de apreciat ca avem oameni de valoare in oraselul nostru si e bine daca acestia sunt si competitori dar cei care au cu adevarat de castigat suntem noi,careienii.sa nu uitam de trupa In Extenso!

de Paul Sarvadi la 8 iunie 2011 - 08:15

Am si bicicleta smechera, spate camasi noi, ca e vara, si am nevoie. Azi si bani in buzunar, ca am luat avans si inca multe altele, invidiosilor! A, si il cunosc si pe Dabija. 🙂 va pup si va astept la concertele, expozitiile si viitoarele spectacole de la Macondo, p estrada Rakoczy Ferencz, numarul 9.

de vasile la 8 iunie 2011 - 08:50

Kovacs Eugen pentru ca doreste sa transforme urbea in noua Capitala Culturala a Europei prin infiintarea a inca un post de director pe cultura si totodata pentru contributia majora in distrugerea aspectului ‘municipiului’ Carei.

In afara de ‘el’, nimeni nu mai conteaza. (Scuzati ironia.)

de bdc la 8 iunie 2011 - 13:29

Buletinul de Carei!!!

de PROPUNERE la 8 iunie 2011 - 14:49

1.KOVACS EUGEN – cel mai bun primar
– 7 Proiecte UE castigate
– marea asfaltare
si multe alte proiecte pe care voi rautaciosilor nu vreti sa le recunoasteti.

de kovacs antal (puha) la 8 iunie 2011 - 16:42

nu vrea sa jignesc pe nimeni,dar cat s-au facut in acest oras in trei ani,nu s-au facut in ultimii 20 de ani…de PROPUNERE are dreptate!!!!

de oioioi la 8 iunie 2011 - 16:58

Degeaba puha, ai scris asta pe un ziar PNL-ist, imediat te vor lua in colimator si pe tine si pe PROPUNERE.

de concret la 8 iunie 2011 - 21:28

Care sunt cele 7proiecteUE depuse si cistigate de KOVACS? Concret câteva din cele multe altele,si poate sti câte milioane de € avem datorie?astept răspuns tot pe ziarul PNL-ist nu cel UDMR-ist .asfaltarile OK.

de kovacs antal (puha) la 9 iunie 2011 - 06:19

si pana acum a avut primaria datorii,darin oras nu s-a vazut nimic….macar acum se vede unde-s banii!….castelu,centru,canalizariile asta trei proiecte si eu le stiu.in plus,nu Kovacs a castigat proiectele ci orasul,dar si el a umblat foarte mult ca eceste proiecte sa fie aprobate! si sa nu incepem cu PNL,UDMR,PSD si altele!

de Fenomeno la 9 iunie 2011 - 08:26

Cine vine de zilele careiului
trupe romane?

de Puhaaaa la 9 iunie 2011 - 10:11

1. Kovács Jenő – pentru calitatea de cel mai (l)abil om de afaceri din Carei. Nu si-a platit impozitele, taxele si contributiile datorate statului si totusi se plimba impasibil pe strazile Careiului si, mai mult, e Primar, e „edilul” orasului.

Mie unul, nu imi convine ca sunt platitor de impozite la zi, iar „merituosul” primar isi permite sa ignore legile din Romania. Da, sunt invidios in aceasta situatie, insa nu uitati ca sunt si de nationalitate maghiara.

de kovacs antal (puha) la 9 iunie 2011 - 10:38

nu scrie in numele meu!!!!!,daca esti mare platitor de impozit,da-ti numele! fratii micula au platit impozitele catre stat?! si au de platit miliarde de dollari!!!!!!deci datoria lui kovacs este a picatura de apa in ocean!!!!

de concret la 10 iunie 2011 - 06:28

Proiectul pentru cei 10km de canalizare a fost depus si aprobat in legistratura trecuta.tot atunci s-a depus si proiectul pentru castel.CENTRU?…mai concret.datoria era cam 800000eur,acum peste 6.000.000eur

de Puhaaaa la 10 iunie 2011 - 11:34

Nu scriu in numele tau. Pe tine te cheama Kovacs Antal. Tocmai pentru ca sunt platitor de impozite nu e necesar sa fie publicat numele meu. In schimb, cei care fura bani de la stat nu doar ca trebuie sa fie dati publicitatii, dar si pedepsiti pe masura.

De data asta era vorba despre primar. Stii care e problema? Altora li s-a intocmit dosar penal in Carei pentru faptele savarsite de Kovacs, in conditiile in care sumele datorate erau mult mai mici decat cele ale lui Kovacs.

de Puhaaaa la 10 iunie 2011 - 11:42

Si inca ceva: celor care respecta legea si platesc nu trebuie sa li „se ridice statuie” pentru simplul fapt ca nu fac altceva decat sa respecte legea, dar impotrica celor care sfideaza legea trebuie sa se ia masuri radicale.

In unele state americane, unii hoti sunt expusi in fata magazinului din care au furat cu o pancarta in mana pe care scrie: „Am furat din acest magazin si pentru asta sunt pedepsit”.

Dar suntem in Romania si aici furtul se ignora in unele situatii, depinde in ce „zodie” te nasti…

de Puhaaaa la 10 iunie 2011 - 11:49

El trebuie tratat in calitate de cetatean roman, indiferent de nationalitatea si apartenenta sa politica, si trebuie sa i se aplice prevederile legale.

Asa dupa cum exista intre romani foarte multi hoti, trebuie sa admitem ca si intre maghiarii din Romania exista foarte multi hoti.

„Make no mistake”: Probabil ca rata hotiei romanilor = rata hotiei maghiarilor din Romania, desi nu exista statistici oficiale in acest sens.

In fine, nu cred ca am jignit pe nimeni, este o realitate, convietuim la bine si la rau, romanii si maghiarii, dar in acelasi timp, trebuie sa eliminam elementele cu impact negativ asupra societatii, fie ca e vorba de romani, fie ca e vorba de maghiari.

de Puhaaaa la 10 iunie 2011 - 12:29

De ce nu a avut realizari in mandatele precedente din ultimii 20 de ani? Acuma beneficiaza de o conjunctura politica favorabila care l-a ajutat sa revina la conducerea orasului.

Puha! Am un respect deosebit pentru tine, esti un tip extrem de corect, respectuos, insa uneori trebuie sa recunosti ca esti dominat uneori si de subiectivism. Trebuie sa renunti uneori la „partizanat” in fata lucrurilor evidente.

de Puhaaaa la 10 iunie 2011 - 12:39

Trist e ca daca Primarul citeste randurile de mai sus nu face altceva decat sa râdă, insa un singur lucru as astepta de la el: sa iasa in fata careienilor si sa le spuna despre infractiunile si contraventiile pe care le-a comis si pentru care nu a platit niciodata.

de pentru Puhaaaa = moale la 10 iunie 2011 - 13:33

Daca ,coloana ta vertebrala e asa de dreapta de ce nu-i spui toate astea in fata celui avizat de tine ???? de ce ???…poate te alegi si tu cu un dosar pentru calomnie.Lasa sa descopere aceste infractiuni cei in drept sa o faca.Sau crezi ca influentezi pe cineva cu aceste acuzatii grave ? dimpotriva.

de vocea la 10 iunie 2011 - 17:41

cum le mai stii tu pe toate de parca ai fi mama omida! de unde stii tu ca nu i le-a spus in fata? sau poate iti da tie raportul?Cat despre dosar sa fim seriosi ca doar a mai circulat o scrisoare prin oras si nu era anonima si nu a mai facut nimeni dosar de calomnie pentru ca… nu era calomnie ci doar realitate!

de podoba mircea la 10 iunie 2011 - 17:44

ce rai sunteti!! De ce nu vedeti lucrurile bune(pozitive) care se realizeaza ptr oras?? Credeti ca toata lumea e perfecta??

de Puhaaaa la 10 iunie 2011 - 18:15

Mircea, iti port si tie un respect deosebit pentru realizarile tale…pentru ca sunt ale tale…

O intrebare simpla: Care sunt performantele sale in afaceri? Daca nu le cunoaste tovarasu’ „pentru Puhaaaa=moale” il invit sa viziteze urmatorul link:
http://www.mfinante.ro/numeCod.html

Dupa asta te rog sa introduci codul 6019657, vei vedea ca este vorba despre firma lui Kovacs, numita Casmob, apoi alege bilantul din anul 2004 si vei vedea ca: a lichidat firma care avea datorii de 5.281.679 RON, capitaluri proprii -4.952.584 RON adica pentru cei mai putin avizati sunt pierderile realizate din acel an + anii precedenti. Sunt INFORMATII PUBLICE, nu e calomnie. Cam cu asta se poate lauda primarul. Si-atunci de cand e un „edil” atat de priceput?!

de ADRIAN la 10 iunie 2011 - 18:36

Doamne ,Doamne cand o sa incetati cu atitea lovituri sub centuri ?deja ne cam saturam sa citim numai de astea……..

de STEFAN la 10 iunie 2011 - 18:38

Da performantele tale care sunt mai Puhaaa,ia sa te auzim ! ia zi-ne si noua ca poate te alegem primar la anu !!!

de careian la 10 iunie 2011 - 19:16

O persoana cu adevarat potrivita pentru o distinctie este antrenorul MIRCEA PODOABA care a dovedit dea lungul timpului ca se pot face performante si fara sa dispui de bani multi.Este omul care a facut si va face ca tenisul de masa sa devina o traditie in oras atat timp cat se ocupa de el.Un om deosebit de modest care a facut cunoscut numele orasului in toate locurile in care a umblat.

de destept la 10 iunie 2011 - 19:54

Eu il propun pe ILIE CIUTA datorita faptului ca rezista eroic in USL…. oare cum este sa fii PSD-ist?…. cum e sa dormi in pat cu dusmanul?

de mai destept la 10 iunie 2011 - 20:27

eu zic sa il intrebam pe kovacs primaru ca stie mai demult cum e!are mai multa experienta in acest domeniu!se lauda cu consoarta romanca si ii taie pe romani de cate ori are ocazia!!!bani pentru ziare udmriste din bugetul orasului,bani pentru manifestari udmriste ,bani pentru baluri de toate felurile dar tot din sacul orasului si promovari de directori numai de etnia lui!cand nu a mai mers treaba la noua democratie a trecut cu tot cu bagaje la udmr!fara consoarta!

de vali la 11 iunie 2011 - 04:53

si eu cred acelasi lucru.nu ai cum sa nu scrii cum trebuie de primarie cand tu traiesti datorita lor.pentru una dintre distinctii il propun pe Boghi Georgescu chiar daca stiu ca sefii orasului nu vor fi veci de acord si precis au ei ceva nume dea lor puse deoparte.

de oioioi la 11 iunie 2011 - 05:47

nu,eu ma refeream la calitatea informatiei transmise de ziarul udmr-ist. Boghi Georgescu a asfaltat strazile,a facut atatea pentru carei? nerusinatilor,veti vedea ca nu iese altcineva decat udmr si la viitoarele alegeri!

de vali la 11 iunie 2011 - 09:33

nerusinat esti tu daca crezi ca numai cei care fura au valoare!da ce crezi ca asfaltarile s-au facut cu banii lui kovacs adusi de acasa?credeti ca lumea a ramas ca acum o suta de ani?inca mai trec o suta de ani pana sa aiba udmristi om de valoarea lui Bogdan Georgescu!!!!!!!!indiferent cine iese la alegeri oamenii o sa aiba aceasi valoare asa ca pofa be ca ai vostri nu va dau liber la comentarii,sic!

de oioioi la 11 iunie 2011 - 15:49

Da ce,Bogdan Georgescu a facut ceva extraordinar pentru oras,a adus bani de acasa sa faca ceva pentru oras?Dar PNL-istii tai ar aduce bani de acasa?Dar PNL-istii tai nu ar fura?

de hai PNL-istii la 11 iunie 2011 - 16:12

Deocamdata pnlisti orasului o duc bine mersi,au adus o gramada de bani pentru oras cand au avut posibilitatea si au primit voturi pentru a avea cinci consilieri.Fortza PNL Carei!!!

de PACE la 11 iunie 2011 - 17:00

Hai sa dam la pace:anul asta Kovacs face propunerile pentru distinsii careieni care au facut cele mai grozave si benefice lucruri pentru toti careieni,adica : istorici, preotii,scriitori si alte bibilici de-a primarului -astia chiar merita „pentru ca ei au pus ceva pe masa tuturor careienilor”,hai sa fim seriosi !!!
Iar la anul viitor, distinctiile se vor acorda de PNL oamenilor care chiar au facut lucruri bune in oras lucruri de care au beneficiat si beneficiaza toti careienii,lucruri care se vad iar comunitatea le pretuieste le recunoaste si le respecta.

de oioioi la 12 iunie 2011 - 07:13

Da da-ne ceva exemplu cand au adus PNL-istii bani pentru oras?
Careienii sunt prea rudimentari,prea inculti,prea imbecili pentru a pretui scriitori,preoti,istorici si alte asemenea bibilici.Sa le puna istia pe masa careienilor,si sa vezi cum sar cu diplomele!pacat ca de spiru haret…

de podoba mircea la 12 iunie 2011 - 12:48

ptr Puhaaaa si Careian !! Va multumesc ptr respectul de care dati dovada in legatura cu rezultatele mele si munca pe care o prestez.Eu sunt mandru ca am fost nominalizat anul trecut ptr Diploma de excelenta,fapt care doresc la toata lumea care face cel putin atat cat am facut eu in decursul a 21 de ani de antrenorat.Am trecut de mii de ori de la agonie la extaz in timpul meciurilor(calificari,semifinale,finale) castigate sau pierdute,lucru care mi-a dat ambitia,forta si puterea de a continua. Ptr oioioi !!! Crezi ca Bogdan Georgescu nu are valoare???

de PACE la 12 iunie 2011 - 16:47

Pai da, de-aceia faceti voi ce vreti in orasul acesta ,ca-i credeti pe careieni:prosti,inculti,imbecili etc…tu ziceai „oioioi”se poate chiar asa ?da cine te crezi tu ? poate ca tu ai diploma de OXFORD. Sa sti ca uneori nu conteaza diploma ,conteaza omul din tine si faptele tale.Asa ca nu generaliza,in acest Carei sunt multe persoane care ar merita macar o Distinctie pentru ceia ce sunt si ceia ce au facut pentru oras,lucruri de care poate ca beneficiaza toata comunitatea locala dar din pacate ei nu sunt bagati in seama .Si mai mult de atit ei nici macar nu asteapta recunostinta nimanui,se bucura de considratia celor care-i apreciaza.

de oioioi la 12 iunie 2011 - 18:40

Are valoare,dar nu valoare mai mare decat orice alt careian decent,banal.Ce a facut Bogdan Georgescu asta asa special pentru carei?PACE,ne omori cu CEIA,te rog invata sa scrii,nu sa scri.

de oioioi la 12 iunie 2011 - 18:53

Intrebare : de cine i frica lui:oioioioi………….?

de podoba mircea la 12 iunie 2011 - 19:33

Ptr oioioi !! Daca nu iti este frica de nimeni si daca ai personalitate,semneaza-te !! Sa vedem ce ai realizat tu ?? Poate te propunem ptr Cetatean de onoare!!

de oioioi la 12 iunie 2011 - 20:31

Da cum sa nu, sa ma prindeti si sa ma bateti, cu haita voastra de PNL-isti!Mai bine anonim si sanatos!Nu e vorba de personalitate,e vorba ca voi nu acceptati adevarul spus de altii,si pe cei care nu sunt de acord cu voi ii terminati!va stim bine metodele!

Lasati un comentariu