Desene pe asfalt cu Organizaţia Femeilor liberale

• publicat la: 1 iunie 2011
Desene pe asfalt cu Organizaţia Femeilor liberale

Cu ocazia zilei de  1 Iunie , PNL Carei a organizat un concurs de desene pe asfalt,manifestare la care  au participat peste 100 de copii  de la  toate şcolile generale din oraş. Micuţii desenatori şi-au pus la contribuţie imaginaţia şi au realizat desene pe asfalt care mai de care mai interesante.

Câştigătorii au fost premiaţi cu diplome , dulciuri si baloane.

Din partea Organizatiei  Judeţene a Femeilor Liberale Satu Mare,au fost prezente  preşedinte Dorina Marica Grunfeld,vicepreşedinte Anna-Maria Maruşca si membra Biroului Naţional al Organizaţiei Femeilor Liberale ,Aurelia Tatiana Vulciu.

Delegaţia s-a deplasat apoi la Sanislău pentru a fi alături şi de copii de la Şcoala Generală din localitate. De organizarea acestui eveniment s-a ocupat “Asociaţia comunitară Sanislău”,reprezentată de preşedinte Şaitoş Maria Rodica , Biblioteca Comunală Sanislău reprezentată de Nicoleta Roşu, în parteneriat cu Organizaţia Judeţeană a Femeilor Liberale Satu Mare.

S-au desfăşurat  activităţi atât pentru preşcolari cât şi pentru şcolari,concretizate prin desene pe asfalt,ateliere de desen,jocuri organizate la terenul de sport din localitate.Concursul pentru preşcolari “Cel mai bun desenator”,s-a finalizat cu premierea tuturor participanţilor  cu diplome,dulciuri,răcoritoare şi jucării.

redacţia

Lasati un comentariu