Hagi este noul selecţioner al României.A acceptat oferta federaţiei

• publicat la: 9 iunie 2011
Hagi este noul selecţioner al României.A acceptat oferta federaţiei

Gheorghe Hagi a acceptat, joi, după o discuţie cu preşedintele FRF, Mircea Sandu, funcţia de selecţioner al primei reprezentative, iar Anghel Iordănescu va ocupa postul de director coordonator al loturilor naţionale, a anunţat Mediafax, citând surse din cadrul federaţiei.

„Hagi a acceptat funcţia de selecţioner, în urma unei discuţii cu Mircea Sandu, iar Iordănescu va ocupa postul de director coordonator”, au spus apropiaţi ai FRF.

Dacă informaţia se confirmă, Hagi se va afla la al doilea mandat la echipa naţională a României, după perioada petrecută pe banca tricolorilor în 2001, când a ratat calificarea la Campionatul Mondial din Coreea de Sud şi Japonia în urma unui baraj cu Slovenia.

De-a lungul carierei sale de antrenor, Hagi a mai antrenat la Bursaspor, Galatasaray, în două rânduri, Poli Timişoara şi Steaua, singura sa performanţă fiind câştigarea Cupei Turciei în 2005.

sursa antena3

comentarii

de darius la 11 iunie 2011 - 19:11

e varza nu are treaba cu antrenoratu forteazadegeaba nu are nici juc..da nu a fost corect cu LUCESCU acuma sa vad cum face pe EL ..a zis ca nu EXITA NU SE POATE

de darius la 11 iunie 2011 - 19:11

e varza nu are treaba cu antrenoratu forteazadegeaba nu are nici juc..da nu a fost corect cu LUCESCU acuma sa vad cum face pe EL ..a zis ca nu EXITA NU SE POATE …

Lasati un comentariu