Hagi nu mai vine la naţională: „Am decis să nu mai iau o echipă la jumătate de drum”

• publicat la: 9 iunie 2011
Hagi nu mai  vine la naţională: „Am decis să nu mai iau o echipă la jumătate de drum”

Deşi se părea că astăzi Mircea Sandu va bate palma cu Gheorghe Hagi pentru ca fostul decar al naţionalei să devină selecţioner, situaţia s-a complicat din cauza deciziei „Regelui” de a nu prelua o formaţie aflată la jumătatea drumului.

„A fost doar o discuţie şi am zis că luni trebuie să ne mai vedem o dată să vedem în ce parte e decizia. Am discutat mai multe aspecte şi vom vedea. Eu mă gândesc că este o situaţie importantă şi încerc să gândesc foarte bine ce decizie voi lua. Nu s-a discutat de o oferta , ci doar de un lucru. Eu am decis să nu mai iau o decizie de pe drum, când lucrurile sunt începute. Nu doresc asta. Nu comentez în plus. E un aspect delicat şi de asta am discutat acum. Cu siguranţă nu voi prelua o echipă care a început drumul. Vom vedea dacă cei de la federaţie mă vor aştepta. A rămas să mai discutăm. Imediat nu voi fi antrenor, iar până nu se termină, nu intră în discuţie”, a declarat Hagi.

Se pare că Hagi îşi doreşte să devină selecţioner abia la finalul campaniei de calificare la Campionatul European din 2012, însă Mircea Sandu nu este dispus să aştepte până atunci.

Situaţia este cât se poate de complicată, după ce Cosmin Olăroiu şi Ladislau Boloni, alţi doi tehnicieni vizaţi pentru banca naţionalei, au semnat angajamente cu echipe din străinătate.

sursa  antena3

Lasati un comentariu