Înscrieri pentru titularizare

• publicat la: 22 iunie 2011
Înscrieri pentru titularizare

În perioada 14 – 24 iunie 2011, in două centre de concurs din municipiul Satu Mare au loc inscrierile la concursul de titularizare. Cele două centre işi desfăşoară activitatea la Scoala cu clasele I-VIII “Dr. Vasile Lucaciu” de pe strada Rodnei (Centrul de concurs nr. 1), respectiv la Grup Scolar “Constantin Brâncuşi” de pe strada Crişan.

Potrivit interlocutoarei noastre, “La Centrul de concurs nr. 1 de la Scoala cu clasele I-VIII “Dr. Vasile Lucaciu” se fac inscrieri pentru titularizare la disciplinele de cultură generală si invăţământ special, inclusiv pentru absolvenţii 2011, iar la Centrul de concurs nr. 2 de la Grupul Scolar “Constantin Brâncuşi” au loc inscrierile pentru educatoare, invăţători si discipline tehnice.

Incepând din 6 iunie 2011, lista posturilor sau a catedrelor vacante ori rezervate e disponibilă la afişierul Inspectoratului Scolar Judeţean Satu Mare, in centrele de examen sau pe site-urile www.titularizare.edu.ro/2011, respectiv www.isj.sm.edu.ro.

In cazul absolvenţilor din acest an este necesară adeverinţa de absolvire a examenului de licenţă până in 7 iulie 2011. In momentul in care se inscriu la examenul de titularizare, candidatii trebuie să precizeze in cererea pe care o completează dacă doresc să primească subiecte in altă limbă decât limba română.

In perioada 4 – 6 iulie, prin semnătură, candidatii care s-au inscris la concurs işi vor valida fişa de inscriere extrasă din aplicaţia electronică “Titularizare 2011″ după graficul stabilit de fiecare centru de concurs.

Pentru această sesiune sunt anunţate 600 de posturi dintre care 40 titularizabile.

sursa TV1Satu Mare

comentarii

de y la 23 iunie 2011 - 07:32

Strada Rodnei?

Lasati un comentariu