O şedinţă operativă

• publicat la: 22 iunie 2011
O şedinţă operativă

Întruniţi ieri în şedinţă extraordinară, consilierii au avut nevoie de doar zece minute pentru a aproba primele două puncte de pe ordinea de zi, dintre care unul a fost introdus cu puţin timp înainte de şedinţă.

Acesta  reprezenta o solicitare din partea clubului sportiv FC Kinder Carei pentru alocarea sumei de 15.000 lei în vederea efectuării unei deplasări la un campionat de fotbal în Sicilia.Pentru această deplasare, costurile pe fiecare sportiv participant se ridică la suma de 240 euro din care 50% va fi contribuţia părinţilor.

Atât această solicitare cât şi aprobarea rectificării Bugetului local de venituri şi cheltuieli pe anul 2011 au fost aprobate cu unanimitate de voturi.

Pentru următoarele teme abordate de consilieri, discuţiile s-au desfăşurat cu uşile închise, fără prezenţa presei.

La final,am aflat că nominalizările pentru distincţiile acordate cu ocazia Zilelor oraşului de către  grupul UDMR au fost aprobate, la acestea adăugându-se şi numele dnei Mariana Vulcan.

În total, în acest an ,se vor acorda nu mai puţin de 19 distincţii cu prilejul  celei de-a 15-a ediţii a Zilelor Careiene.Diplomele de excelenţă şi titlurile de Pro Urbe se vor acorda joi, in cadrul unei festivităţi desfăşurate la sala Sf.Ladislau, de la orele 17,oo iar titlurile de Cetăţean de Onoare al oraşului Carei , vor fi acordate la recepţia de sâmbătă , de la Motelul Vraja Viilor ,cu incepere de la orele 18,00.

Daniela Ciută

comentarii

de Marius la 23 iunie 2011 - 13:02

Felicitari!

Lasati un comentariu