Opinii de consilier: „Poţi să-ţi impui ideile şi ca independent” spune Papp Zsolt

• publicat la: 19 iunie 2011
Opinii de consilier: „Poţi să-ţi impui ideile şi ca independent” spune Papp Zsolt

Singurul consilier independent din actualul Consiliu Local Municipal este Papp Zsolt. Acesta a acceptat să stea de vorbă cu noi după încheierea şedinţei ce a avut loc la începutul lunii şi să ne ofere câteva  date despre activitatea depusă şi despre  percepţia dumnealui în ce priveşte calitatea de consilier local.

1.Ce părere aveţi despre această şedinţa ?

Nu mi s-a părut cu nimic deosebită faţă de celelalte

2.  Care vi s-a părut a fi proiectul  cel mai discutat ?

Unul dintre cele mai discutate proiecte a fost cel în care s-a dezbătut nivelul taxelor locale pe anul viitor, acesta antrenând în discuţii mai multi consilieri.

3.Cum aţi aprecia activitatea Consiliului Local?

După cum bine ştiţi, eu sunt la primul meu mandat de consilier şi vreau să vă spun că e o mare diferenţă între ce  am crezut eu că este activitatea unui consilier  şi ceea ce este de fapt. Din exterior totul se vede altfel dar consider că prezenţa mea este benefică în cadrul acestui consiliu. Inainte de a deveni consilier toţi imi spuneau că nu poţi să te impui ca independent, nu poţi să iţi promovezi ideile.

Timpul  a demonstrat că nu e chiar aşa şi pot să vă spun că am fost primul care am adus în discuţie problema necesităţii reparării drumurilor din oraş şi am insistat ca să se realizeze aceste lucrări. In curând se va materializa şi Planul Urbanistic General  tot la repetatele solicitări ale mele. Deci  am reuşit să rezolv câte ceva şi ca independent aşa că ii incurajez şi pe alţii să candideze dacă au ceva de spus.Cât priveşte activitatea Consiliului Local consider că exista lucruri care s-ar putea imbunătăţi.

4.Cum apreciaţi colaborarea Dvs. cu primarul oraşului ?

Bună, aş  spune. Primarul are responsabilitatile lui iar  noi, consilierii trebuie să dăm o direcţie executivului.

5.În incheiere poate ne puteţi spune ce părere aveţi despre Buletin de Carei ?

Am citit încă de la inceput acest ziar, când apărea numai în format tipărit şi consider că este nevoie de o pagină de informaţii  de interes local.

Daniela Ciută

 

Lasati un comentariu