Ziua Copilului la Carei

• publicat la: 5 iunie 2011
Ziua Copilului la Carei

Sâmbătă, 4 iunie, la Ştrandul Termal din Carei a avut loc celebrarea Zilei Copilului, în organizarea Centrului Cultural al Municipiului Carei, MIK şi Ştrandului Termal Carei.

Într-o atmosferă de zile mari, pe o vreme superbă, sute de copii au putut urmări reprezentaţii ale clovnilor, clubului Shaolin Kung Fu din Carei, ale unor posesori de specii canine excepţionale din Carei, ale clubului de arcaşi din Săcuieni, Clubului Kea Airsoft din Carei.

Copii au apelat la  picturi  pe faţă şi au beneficiat  de tatuaje speciale pe corp, au putut călări cu sprijinul Asociaţiei Equs, au putut viziona poneii şi păsările din Ştrandul Termal, au tras cu arme de airsoft, au tras cu arcul, au participat la concursuri de desene pe perete, la concursuri de tras frânghia, sărituri cu sacul şi umflat baloane.Timp de o oră, toţi cei prezenţi au putut să urce în maşinile Pompierilor, ale  Poliţiei şi a celor de la Smurd şi să pună întrebări cadrelor prezente la eveniment.

Ziua Copilului a început la ora 13 şi s-a încheiat la ora 20. Evenimentul a fost prezentat de Kiss Zita şi Paul Sarvadi, care au asigurat şi muzica în ştrand în intervalul orar mai sus menţionat. Intrarea copiilor şi a însoţitorilor a fost liberă în incinta  Ştrandului Termal din Carei pe perioada desfăşurării manifestării. Evenimentul a beneficiat de aportul a peste 20 de voluntari.

redactia

Lasati un comentariu