„Cu viaţa mea apăr viaţa” etapa interjudeţeană

• publicat la: 12 iulie 2011
„Cu viaţa mea apăr viaţa” etapa interjudeţeană

În ziua de 12 iulie 2011, in sala de sport a „Liceului cu Program Sportiv” Satu Mare, s-a desfasurat etapa interjudeţeană a concursului cu tematica de protectie civila  „Cu viata mea apar viata”, organizat de către Inspectoratul Şcolar Judeţean în colaborare cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Someş” al judeţului Satu Mare.

In competitie au intrat echipajele care au ocupat primul loc la faza judeteana, la categoriile gimnaziu si liceu. Astfel, la start s-au aliniat trei echipaje de liceu si trei echipaje  de gimnaziu, din judetele Maramures, Salaj si Satu Mare,castigatoare ale judetelor Satu Mare, Salaj, Maramures.

Concursul a fost unul extrem de disputat şi s-a desfăşurat pe parcursul a trei probe: o probă teoretică şi 2 probe practice:  „Transportul asistat al unui accidentat aşezat pe targă pe distanţa de 50 de m” respectiv „Deplasarea cu masca pe figură într-un raion cu obstacole, contaminat”.

În urma desfăşurării probelor de concurs clasamentul a fost următorul:

Gimnaziu: locul I – Scoala cu clasele I-VIII „Nicolae Balcescu” Baia Mare

locul II – Şcoala cu cls. I-VIII „Silvania” Simleul Silvaniei

locul III – Şcoala de Arte si Meserii „Petre Cupcea” Supuru de Jos

Liceu: locul I – Grup Şcolar de Industrie Alimentară Satu Mare

locul II – Grup Şcolar Simleul Silvaniei

locul III –   Colegiul Tehnic “C.D. Nenitescu“ Baia Mare

Echipajele care s-au clasat pe primele locuri atât la gimnaziu cât şi la liceu vor participa la etapa nationala, care va avea loc în cursul lunii septembrie, anul curent.

Cu această ocazie Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Someş” al judeţului Satu Mare mulţumeşte pentru colaborare organizatorilor, echipajelor participante, Inspectoratului Şcolar Judeţean, primăriei municipiului Satu Mare pentru sprijinul acordat si pentru participare.

Lasati un comentariu