207 locuri de muncă vacante dintre care 54 la Carei

• publicat la: 22 iulie 2011
207 locuri de muncă vacante dintre care 54 la Carei

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă anunţă pentru săptămâna 25-31 iulie un total de 207 locuri de muncă in judeşul Satu Mare. Dintre cele 207 locuri de muncă, 99 sunt in Satu Mare, 54 la Carei, 44 la Negreşti Oaş şi 10 la Ardud. Agenţii economici din Tăşnad şi Turţ nu au locuri de muncă disponibile.

In municipiul Satu Mare din cele 99 de locuri de muncă vacante 16 se adresează celor cu studii superioare, 78 pentru cei cu studii medii si 5 celor fără calificare. Cei mai mulţi angajatori caută tâmplari universali, 12 locuri, confecţioneri-asamblori articole din textile -11 posturi, tapiteri – 6, inginer industrializarea lemnului – 4, finisor-lăcuitor lemn -4, agent de asigurare – 3, agent vânzari -3.

Angajatori din municipiul Carei oferă 54 de locuri de muncă după cum urmează: confecţioner-asamblor articole din textile – 15, lăcătuş mecanic – 2, mecanic auto – 4, mecanic intreţinere si reparatii maşini de cusut industriale – 1,muncotor necalificat la ambalare produse solide si semisolide – 10, muncitor necalificat in industria confecţiilor -15, şofer de autoturisme şi camionete -6, vânzător – 1.

In Negreşti Oaş sunt disponibile 44 de locuri de muncă si in Ardud 10 cele mai multe in domeniul confecţiilor.

Pentru cei care doresc să plece in afara granitelor României trebuie să ştie că pentru săptămâna viitoare AJOFM Satu Mare anunţă o ofertă bogată de locuri de muncă in Austria, Danemarca, Estonia, Germania, Lituania sau Polonia. Sunt disponibile 128 de locuri de muncă din care cele mai multe ca stagiari – lucrători calificati in ferme -40, drujbist calificat -30, asistente/asistenti medicali -10, specialista/specialist in restaurant -4, cercetător biomedical -6.

Mai multe informaţii se pot obtine de la reprezentanţii Agentiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

sursa tv1sm

Lasati un comentariu