9 locuri de muncă vacante la Carei

• publicat la: 29 iulie 2011
9  locuri de muncă vacante la Carei

În judeţul Satu Mare in săptămâna 1-7 august sunt anunţate ca fiind vacante un număr de 141 de locuri de muncă. Dintre acestea 84 sunt la Satu Mare, 9 la Carei, 38 la Negreşti Oaş si 10 la Ardud. Ca şi săptămâna trecută in Tăşnad şi Turţ nu sunt locuri de muncă disponibile. Agentia Judeteană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Satu Mare anunţă pentru săptămâna viitoare 84 de locuri de muncă in oraşul Satu Mare dintre care 9 se adresează celor cu studii superioare, 70 celor cu studii medii şi 5 celor fără calificare.

In top 5 al celor mai căutate meserii sunt: confecţioner-asamblor articole din textile 25 de locuri, montator subansamble  5, tâmplar universal 5, finisor-lăcuitor lemn 4, agent de asigurare  3 locuri.

In Carei sunt 9 locuri de muncă vacante pentru muncitor necalificat la anblambluri produse solide şi semisolide.

In Negreşti Oaş cele mai multe locuri de muncă sunt pentru confectioner-asamblor articole din textile 10 si muncitor necalificat in industria confectiilor -17 locuri de muncă vacante.

Deasemenea in Ardud cele 10 locuri de muncă disponibile sunt in domeniul confectiilor. In ţările Uniunii Europene sunt disponibile 229 de locuri de muncă in Austria, Danemarca, Estonia, Franţa, Germania, Lituania şi Polonia.

Cele mai multe sunt in Germania unde sunt căutaţi 82 de bucătari, 20 de ajutori de bucătari si 10 asistenţi medicali. In Danemarca sunt 40 de locuri vacante pentru stagiari-lucrători calificati in ferme iar in Austria 30 de joburi pentru drujbist calificat. Mai multe informaţii se pot obtine de la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Satu Mare.

sursa tv1sm

Lasati un comentariu