Actriţa Iulia Benze pe scena de acasă

• publicat la: 19 iulie 2011
Actriţa Iulia Benze pe scena de acasă

Teatrul de Curte şi Cameră Macondo vă invită la la spectacolul Gaura din burtă. Tati te iubesc. Reprezentaţiile au loc vineri, sâmbătă şi duminică de la ora 20.00, pe strada Rakoczi Ferencz numărul 9, în Carei.

Spectacolul e semnat şi interpretat de Iulia Benze, o actriţă care şi-a început aventura teatrală la Carei, ca membră a trupei de liceeni G.E.T.A. În momentul de faţă, după ce a absolvit facultatea de Teatru şi Televiziune Cluj, secţia Actorie, în 2010, Iulia a fost admisă la Central School of Speech and Drama din Londra.

Gaura din burtă. Tati te iubesc este o adaptarea după textul Făptaşii, semnat de autorul german Thomas Jonigk. Spectacolul Iuliei începe când totul se sfârşeşte. E o explozie distrugătoare provocată de inocenţă. Petra pune capăt dilemei sale tragice legată de relaţia incestuoasă cu propriul tată. Viaţa ei se scurge într-o clipită, prin faţa ochilor săi. Privirea ei, însă, rămâne aceeaşi. Fata devenită femeie, prin abuz, la o vârstă timpurie, a pierdut totul, nu şi mirarea.

Preţul unui bilet este 10 RON, iar capacitatea sălii este de 35 de locuri. Rezervările se pot face telefonic, la numărul 0748.974.342.

redactia

comentarii

de ......limk la 20 iulie 2011 - 16:25

muult zgomot pentru nimic

de Paul Sarvadi la 21 iulie 2011 - 08:10

Multumim frumos, domnule George Banu! va asteptam, totusi, la spectacol! 🙂

Lasati un comentariu