Ajută-ţi şcoala! la a doua ediţie

• publicat la: 27 iulie 2011
Ajută-ţi şcoala!  la a doua ediţie

– real,- Hypermarket România continuă campania Ajută-ţi şcoala, lansată anul trecut. Pe o perioada de 10 săptămâni, incepând cu data de 21 iulie, şcolile vor acumula puncte, pe care ulterior real,- le va transforma in laptop-uri.

Atracţia exercitată de noile tehnologii asupra tinerilor ii poate motiva să înveţe mai mult si  eficient. Stiinta şi tehnologia reprezintă un aliat al educatiei. In persepectiva importantei dezvoltării actului educational pe baza noilor tehnologii informationale, real,- Hypermarket continuă  programul national „Ajută-ţi şcoala!”  inceput anul trecut in luna septembrie.

„Ajută-ţi şcoala” este un program prin care compania real,- contribuie la dotarea cu tehnică de calcul a şcolilor si liceelor din toată ţara precum şi a altor instituţii de invăţământ care doresc să se inscrie in program sau sunt selectate/inscrise de către clienţii real,-.

Programul incepe in luna iulie şi se derulează pe o perioadă de 10 săptămâni, interval in care real,- transformă toate cumpărăturile efectuate de clienţii săi in puncte. Punctele respective sunt  donate de clienţii real,- unor şcoli generale sau altor instituţii de invăţământ: licee, şcoli particulare, şcoli profesionale, universităţi etc. La sfârşitul campaniei,şcolile primesc gratuit din partea real,- Hypermarket echipamente IT pe baza numărului de puncte acumulate.

“Astăzi copiii sunt mult mai deschisi către noile tehnologii de informare şi comunicare. Tehnologia este un instrument suplimentar in procesul educational si ca atare trebuie integrată in procesul de invăţare. Calculatoarele si laptop-urile au inceput să fie nelipsite in programul de invăţare iar imposibilitatea de folosire a acestora poate deveni o piedică in dezvoltarea profesională. Pornind de la această idee am hotărât ca Ajută-ţi şcoala! să devină un program pe termen lung astfel incât an de an să lărgim gama echipamentelor IT necesare şcolilor. Anul trecut 25 de scoli au beneficiat de PC-uri. Programul este insă la inceput de aceea dorim ca fiecare şcoală sau institutie de invăţământ să acumuleze cât mai multe puncte pentru a primi cât mai multe laptop-uri oferite gratuit de real,- „ a declarat Adriana Pita Division manager real,- România.

In perioada 21 iulie – 28 septembrie a.c clientii care fac cumpărături in magazinele real,- de minimum 10 lei pe un singur bon fiscal primesc un număr de puncte aferent valorii cumpărăturilor facute. Aceste puncte pot fi acordate de către acestia prin accesarea website-ului www.academiaderechizite.ro şcolilor inscrise in program. La sfârşitul campaniei fiecare şcoală primeşte numărul de laptop-uri aferent punctelor acumulate.

Pentru mai multe detalii, regulamentul oficial al programului este disponibil la Biroul Relatii cu Clientii din fiecare magazin real,- precum şi pe website-ul www.academiaderechizite.ro.

Lasati un comentariu