Argentina a anulat meciul cu România

• publicat la: 26 iulie 2011
Argentina a anulat meciul cu România

Presa din Argentina anunţă că amicalul de lux pe care România trebuia să-l dispute pe 10 august, pe noul stadion National Arena a fost anulat!

Federaţia Argentiniană a decis azi noapte să îi rezilieze contractul selecţionerului Sergio Batista. În cadrul aceleiaşi conferinţe de presă s-a anuntat şi anularea amicalului cu România, care urma să aibă loc pe 10 august, la Bucureşti, scrie REALITATEA.NETcare citează gsp.ro

Purtătorul de cuvânt al FRF, Paul Zaharia, a declarat pentru REALITATEA.NET că Federaţia nu a fost anunţată despre această decizie şi că în cazul în care vor fi informaţi despre anularea sau nu a amicalul vor anunţa.

Guillermo Toffoni, cel care se ocupă de organizarea partidelor amicale ale Argentinei avertizase încă de ieri că „e foarte complicat să anulăm partida, pentru că există un contract care nu poate fi reziliat. Săptămîna trecută am tot auzit că se încearcă suspendarea meciului cu România şi e practic imposibil, există un contract semnat pentru 1.000.000 de dolari şi nu se poate anula aşa. Mai mult, au fost vîndute 45.000 de bilete la acest meci, aşa că să spui pas acum e destul de dificil”.

sursa money.ro

Lasati un comentariu