Conducere nouă şi trial pentru FC Victoria Carei

• publicat la: 30 iulie 2011
Conducere nouă şi trial pentru FC Victoria Carei

In vederea pregătirii inceputului de campionat care va debuta  săptămâna viitoare,mâine 31 iulie ,de la orele 11,00 Victoria Carei va susţine un meci de pregătire cu AS Ghenci, pe stadionul municipal.

Formaţia careieană  va incepe campionatul  atât cu un nou antrenor cât şi cu un nou preşedinte,in persoana lui Papp Ioan, Pinter Iosif dându-şi demisia incă din luna iunie.

Noul antrenor este  Gindele Gergo, nimeni altul decât cel care s-a ocupat anul trecut de echipa de juniori.Se pare că strategia clubului este intinerirea lotului,dându-se credit jucătorilor care au activat anul trecut la juniori.

Din discuţiile purtate cu noul preşedinte Papp Ioan, reiese că se doreşte infiinţarea unui centru de copii şi junoiri bine pus la punct.Cu această ocazie, preşedintele Papp invită  toţi copii şi tinerii talentaţi născuţi după 1993,de luni 1 august până vineri,de la orele 16,oo, la un trial în vederea găsirii de noi sperante pentru clubul Victoria. Cei care se vor prezenta sunt rugaţi să vină cu un echipament adecvat.

Incepând din acest sezon,firma Tarr srl işi retrage sprijinul financiar pentru echipa Victoria Carei,singurul  susţinător financiar al echipei rămânând  Consiliul Local.

redactia

comentarii

de piedone la 30 iulie 2011 - 16:07

le doresc multa bafta si daca noul antrenor nu va apleca urechea spre unii sau altii va avea sigur multe succese asa cum a avut si la juniori decat o echipa cu vedete asa cum sau crezut majoritatea anul trecut mai bine o echipa din juniori cu dorinta de afirmare sa aveti bafta baieti

de terence hill la 31 iulie 2011 - 05:38

Am ajuns dragi iubitori de fotbal sa jucam cu AS Ghenci??? Chiar nu avem un pic respect fatza de suporteri??Rusine rusine pentru fotbalul Careian!!!!!Atzi distrus totalmente domnilor de la conducere!!!Mai jos nu se poate!

de podoba mircea la 31 iulie 2011 - 11:05

Centrul de copii bine pus la punct este deja in Carei.

de ii la 31 iulie 2011 - 11:34

pt domnul terence hill :

poate ca ii rusinos ca marea Victoria Carei(liga a 4a) sa joace cu AS Ghenci(liga a 5 a,intre ultimele locuri) dar si mai rusinos este faptul ca :

Victoria Carei-AS Ghenci 1-3

pe termen scurt proiectul nu va da roade,pe termen lung ii bun

de piedone la 31 iulie 2011 - 11:41

rabdare domnilor

de terence hill la 31 iulie 2011 - 13:03

Uitatzi repede exptrsia „termen lung”,pentru ca la Carei nu exista asa ceva si nici nu va exista.De ce? Pentru ca nu-l intereseaza pe nimeni fotbalul din Carei
mai ales pe cei care sunt la conducere. Interviul zilei cu Dl.Keizer Lajos:
(Nagykaroly.ro)

Korábban prémiumokat kaptak a játékosok, holott többnyire csak kistelepülések csapatai ellen kellett győzedelmeskedniük – mondta a legendás károlyi focista. S az elég jelentős anyagi támogatás ellenére sem voltak eredmények – érvelt. No, ezt feltétlenül meg akarják szüntetni. Az elképzelésük ugyanis az, hogy zéróról kezdik, azaz az ificsapatot szerepeltetik. „Ha már amúgy sincs eredményünk, akkor miért kellene pénzelni a nagycsapatot? Az ifikkel pedig később eredményeink is lehetnek.” – érvelt.

Probabil domnii au uitat ce au promis anul trecut in legatura cu fotbalul din Carei dar noi suporterii nu.Timp de doua ore au vorbit despre proiectul cel mare pe „ternen lung” la Radio Transilvania.

Dupa acele promisiuni mai credetzi ceva din cuvintele viceprimarului???

de un sustinator la 1 august 2011 - 21:32

ma intreb si eu ce suporteri sunteti daca numai critica stiti ….. sunteti suporteri de care mi rusine …. daca ati suporteri nu ati critica mereu …. ati da si voi o mana de ajutor …. daca nu puteti ….. macar nui criticati pe cei ce incearca sa faca ceva ….. asa ca vedeti-va treaba …. mai bn sustineti echipa daca ziceti ca sunteti suporterii acestei echipe …. :-j …. daca nu ….. mai bn nu mai sustineti asemenea aberatii :-j

de gabi la 1 august 2011 - 21:57

auzi terentye? dar cu sustinatorii fotbalului careian nu ti-e rusine? numai cu echipa? cu aia care tac si nu incurajeaza echipa deloc, nu ti-e rusine (printre ei si eu, din pacate)? cu cei care tin cu adversarii cand joaca victoria acasa, nu ti-e rusine? cu cei care vin la stadion si abia asteapta sa joace prost echipa, ca sa aiba ce critica, nu ti-e rusine? mergeti si sustineti pe as ghenci, dar nu va intoarceti cand echipa va merge bine…

Lasati un comentariu