Culori pentru o casă fără stres

• publicat la: 31 iulie 2011
Culori pentru o casă fără stres

Societatea actuală şi ritmul alert sunt pentru mulţi  dintre noi copleşitoare şi uneori avem nevoia unui moment de linişte, o oază numai a noastră unde să ne putem relaxa. Si ce alt loc poate fi mai potrivit decât acasă?

Iti poti transforma camerele intr-o adevărată sursă de linişte care să te facă să uiţi de stres in momentul in care treci pragul şi intri in casă.

Iată patru culori care te pot ajuta să uiţi de stres

Albastru

Este o culoare caldă care te linişteşte  şi te ajută să te calmezi după fiecare zi tensionată. Tocmai de aceea este o culoare potrivita pentru dormitor. Cele mai potrivite nuante de albastru sunt cele calde, neutre si linistitoare.

Violet

Este culoarea potrivita pentru echilibrarea linistii interioare. Si in cazul acestei culori trebuie sa fii atenta la nuanta aleasa, nu opta pentru un violet cu o tenta aprinsa, deoarece are prea mult negru si creaza un spatiu rece.

Roz

In cultura Feng Shui culoarea roz este folosita pentru a calma energiile din incapere, aduce linistea si te relaxeaza. Desi este considerata o culoare feminina, o nuanta deschisa si pala se poate potrivi in orice alta incapere.

Verde

Simbolizeaza natura, motiv pentru care iti da senzatia de calmitate si totodata de energie. Atunci cand stam in parc ne relaxam tocmai pentru ca suntem inconjurati de culorile naturii. Asa ca de ce sa nu folosim una dintre aceste culori si in propria casa pentru a ne asigura linistea dorita. In ceea ce priveste nuantele, alegele pe cele cat mai apropiate de culorile din natura.

sursa feminis.ro

Lasati un comentariu