Finala Miss Universe România 2011

• publicat la: 28 July 2011
Finala Miss Universe România 2011

Mai este o zi până la Finala Miss Universe România 2011!

Dintre cele 95 de semifinaliste au fost alese 20 de concurente, care intră în linie dreaptă în competiţia pentru câştigarea celei mai râvnite coroane a frumuseţii. Opt ardelence, cinci muntence, patru moldovence, o maramureşeancă, o dobrogeancă şi o olteancă au intrat in cantonamentul Miss Universe Romania 2011.

Felicia Băducu – Bucureşti, Bădulescu Claudia – Predeal, Borcheş Andrada – Oradea(foto sus), David Cristina Elena – Brebu, jud. Braşov, Dumitrescu Monica Iulia – Cluj – Napoca, Dumitrescu Oana Maria – Braşov, Dumitru Andreea Roxana – Sibiu, Enea Mihaela – Moineşti, jud. Bacău, Enache Ioana Magdalena – Sighetu Marmaţiei(foto),

Hack Beatrix Julia – Tîrgu Mureş, Hadade Alexandra Camelia – Oradea(foto2)

Hodor Elena Sabina – Piatra Neamţ, Holban Ionela Adriana – Bucureşti, Mitu Angelica – Constanţa, Popa Maria Larisa – Slatina, Radu Emanuela Elena – Bacău, Savu Anca Ştefania – Potlogi, jud. Dâmboviţa, Shanabli Jihan – Bucureşti, Tihulcă Adelina – sat Rotunda, jud. Suceava şi Vasiloiu Diana Ioana – Câmpulung Muscel, vor petrece acest sfârşit de săptămână într-unul dintre cele mai luxoase hoteluri boutique din capitală – Residence Domenii Plaza – unde se vor pregăti pentru marea finală.

Pentru ca finalistele să fie în formă maximă la competiţia de vineri, 29 iulie, organizatorii au pus la punct un program special de antrenament, care pe lângă sport în aer liber, repetiţii şi teste, cuprinde şi sfaturi de la specialişti în nutriţie. Astfel, meniul zilnic al frumoaselor concurente este atent supravegheat de către o echipă de profesionişti.

În ceea ce priveşte cina fetelor din prima seară de cantonament, trebuie menţionat că a fost una cu puţine calorii, ţinând cont de ora înaintată la care a fost servită. De aceea Restaurantul Internaţional Gallienus a pregătit special pentru cele 20 de finaliste un meniu ce însumează 250 kalorii în componenţa pieptului de pui şi legumelor pregătite la grătar. Pentru alegerea alimentelor, am consultat un medic nutriţionist care le-a recomandat totodată, să consume un pahar cu apă, înainte cu 30 de minute înainte de masă.” – a declarat Sebastiana Barbu, PR & Marketing Manager al Restaurantul Gallienus.

Joi, 28 iulie 2011, concurentele vor participa la şedinţe foto şi filmări speciale şi vor fi răsfăţate cu servicii de înfrumuseţare şi relaxare, în incinta Residence La Conac. Ziua va fi încheiată cu o cină dedicată celor mai frumoase fete din România, organizată la Restaurantul Gallienus. Transportul celor 20 de frumuseţi va fi asigurat în condiţii de maximă siguranţă de către Autoklass Group, cu autovehicule marca Mercedes Benz.

Vineri, 29 iulie 2011, finalistele vor mai trece o probă de foc: întâlnirea cu membrii juriului, urmând ca în cursul serii să participe la evenimentul de încoronare a Reginei frumuseţii româneşti – Miss Universe Romania 2011. De la ora 19.00, sunt aşteptaţi la hotel Residence Domenii Plaza, Sala Domenii, membrii familiilor concurentelor, susţinători ai acestora şi reprezentanţi ai mass – media.

Liniile de televoting sunt deschise până vineri, la ora 20.30 şi astfel publicul va putea participa la desemnarea câştigătoarelor. Lista celor 20 de finaliste a fost publicată pe site-ul oficial al competiţiei www.MissUniverseRomania.com. Publicul poate trimite un numar nelimitat de SMS-uri cu numărul de intrare in concurs al finalistei favorite, la 1261. SMS-urile se pot trimite din orice reţea de telefonie mobilă, de pe tertoriul României. Costul unui SMS este de 1 euro (+TVA). Voturile primite de către fiecare concurentă de la public se transforma prin formulă matematică în note. Notele reprezinta echivalentul evaluării unui membru al juriului.

În cadrul evenimentului vor fi decernate 8 premii, după cum urmează: Miss Universe România 2011, Premiul I (First Runner up), Premiul al II-lea, Premiul al III-lea, Miss Fotogenie, Miss Popularitate, Premiul Presei şi Miss Congeniality.

Câştigătoarea va pleca pe 20 august în Brazilia, la Sao Paulo, unde va petrece 3 săptămâni şi jumătate în cantonamentul celei de-a 60-a ediţii a Miss Universe. Pe 12 septembrie va concura pentru cel mai important titlu al frumuseţii, alături de alte peste 80 de finaliste din întreaga lume, în cadrul unui spectacol transmis de NBC în 200 de ţări.

redactia

comentarii

de Careian 4ever la 29 July 2011 - 14:58

prietena mea e mult mai frumoasa…

Lasati un comentariu