Florin Gal debarcat de la conducerea DJST Satu Mare

• publicat la: 23 iulie 2011
Florin Gal debarcat de la conducerea DJST Satu Mare

Printr-un ordin al ANST,Florin Gal a fost eliberat din funcţia de director executiv al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Satu Mare, la nouă luni de când a preluat conducerea acestei instituţii.

Ordinul Agenţiei Naţionale pentru Sport şi Tineret vine ca urmare a încetării delegaţiei lui Gal pe funcţia vacantă de conducere, din octombrie 2010, pentru care acesta nu dat vreodată concurs.

Lui Florin Gal i-a fost prelungită delegaţia iniţială de şase luni cu încă trei luni, asta deoarece ulterior nu au fost admişi candidaţii care au dat concurs pe acest post.

În perioada următoare va fi împuternicită o altă persoană pentru a conduce DJST Satu Mare, urmând ca în scurt timp să fie anunţată şi data viitorului concurs. Agenţia Naţională pentru Sport şi Tineret va face publică data examenului şi condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească

comentarii

de politica la 23 iulie 2011 - 17:13

Adio baiatu
adio pa si puszi
sa revii cind teoi chema
mai bine nu

de CHICHI la 24 iulie 2011 - 15:20

In mod sigur i se da alt post in curind,chiar mai caldut poate !

de unu la 24 iulie 2011 - 16:54

la poponaru asta nu vedeti ce MOACA are ce functie poate primi in afara de LINGAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUu

de gallezu la 25 iulie 2011 - 03:51

de ma voi scula
pre multzi am sa popesc iooo

de Norvegia te iubesc la 25 iulie 2011 - 06:02

Importam norvegieni,servicii garantate 100%.Azotat gasim la Creata,Matreata la Blonda,Par la Chioru si Minte la Piticu.Bummmmmmmmmmmm…………….

de Vlad Tepes la 25 iulie 2011 - 07:00

Ambasadorul Rusiei la NATO, Dimitri Rogozin, a atras, astăzi, atenţia asupra propagării fascismului în Europa, în contextul atentatului din Norvegia soldat cu 92 de morţi, şi a evocat din nou declaraţia preşedintelui român Traian Băsescu, potrivit căreia, dacă ar fi fost în locul mareşalului Antonescu, în 1941, şi el i-ar fi îndreptat pe ostaşii români peste Prut, potrivit evz.
„Suntem astăzi martorii fascizării unei părţi a europenilor”, a spus Dimitri Rogozin, într-un interviu telefonic pentru postul de televiziune Vesti, citat de Agerpres.

de vameşa Neta Şaptebani la 25 iulie 2011 - 07:07

O cucoană din altă vamă plăteşte o sumă enormă pentru a ajunge şefa punctului de trecere a frontierei. A plătit şi a ajuns. Autodenunţul nu înseamnă nimic. Istorioară a la Românica! Fosta şefă a Vămii Ploieşti povesteşte şi ea cum trebuia să protejeze firmele clienţilor de partid. Ordin de la conducerea ANAF. Refuză şi dispare din post. Denunţă totul în faţa camerelor de luat vederi. Nu se întâmplă nimic. Fostul şef al Vămii Agigea-Sud, adică al vămii principale a portului Constanţa, Iulian Teşeleanu, omul de nădejde al lui Mircea Băsescu, alături de care s-a dat în stambă la botezul odraslei lui Bercea Mondial, este suspendat pe neaşteptate şi trimis la Galaţi. Exact înaintea descinderilor din portul Constanţa. Până la urmă răsuflă şi operaţiunea Teşeleanu. N-a fost decât o mişcare diabolică. A fost suspendat şi trimis la Vama Galaţi pentru a se reîntoarce şi a fi reinstalat în urma unei sentinţe judecătoreşti definitive. Legal, solid, incontestabil, poate chiar definitiv. Hoţul pus paznic la oi, zice paremiologia românească. Investigaţie şi istorioară a la Românica! Ce s-a întâmplat cu contrabanda de ţigări prin Vama Albiţa, prin Vama Siret, pe la Moraviţa? Dar cu contrabanda de produse petroliere, cu containerele nevămuite din portul Constanţa? Câte reţele au fost devoalate, câţi vameşi arestaţi şi condamnaţi? Ce rezultate strălucite au obţinut lupii puşi paznici la vămi şi la ANAF? Doar succese televizate, pentru a scoate ochii populaţiei. O industrie a anticorupţiei de carnaval a fost declanşată pe o perioadă de aproape un an pentru a ne arăta că regimul şi omul din vârful piramidei conduc lupta şi nu se îndeletnicesc doar cu aranjamente, privatizări ţintite, lucrături de opoziţie şi promovări aiurea.

de gabi la 25 iulie 2011 - 08:56

danza kuduro!

Lasati un comentariu