PDL nu-l lasă din braţe pe Funeriu

• publicat la: 7 iulie 2011
PDL nu-l lasă din braţe pe Funeriu

PDL şi-a reafirmat sprijinul pentru ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu în contextul controverselor iscate în urma rezultatelor la Bac.”Credem că el a organizat bine bacalaureatul de anul acesta, credem că a depus eforturile necesare pentru a avea un bacalaureat corect, onest şi transparent”, a declarat purtătorul de cuvânt al PDL, Sever Voinescu.

Potrivit acestuia, toate apelurile opoziţiei la demiterea ministrului Educaţiei nu sunt altceva decât “jocuri  politicianiste”.

„Noi credem că ce s-a întâmplat în acest an la bacalaureat subliniază o dată în plus necesitatea reformei în sistemul nostru de educaţie şi virtuţile legii educaţiei”, a mai spus Voinescu, precizând că în legea educaţiei se poate vedea că modul în care e gândit bacalaureatul asumă toate lecţiile care pot fi învăţate raţional.
„Şapte ani din ultimii doisprezece, ministerul Educaţiei a fost condus de PSD şi PNL. Au fost exact anii de şcoală ai celor care au dat acum bacalaureatul. A te detaşa acum (n.r. – opoziţia) de rezultatele de calitate slabă şi de lipsa de performanţă a învăţământului preuniversitar, nu este altceva decât o atitudine iresponsabilă”, a comentat Voinescu atacurile opoziţiei la adresa ministrului Educaţiei.

Ieri, europarlamentarul PDL, Cristian Preda a criticat lipsa de reacție a colegilor săi de partid cu privire la rezultatele slabe de la Bac. Mai mult, Preda a ironizat gafele de limba română făcute de ministrul Educației.

sursa evz.ro

Lasati un comentariu