Peste 500 de persoane lucrează la pregătirea concertului Bon Jovi de la Bucureşti

• publicat la: 8 iulie 2011
Peste 500 de persoane lucrează la pregătirea concertului Bon Jovi de la Bucureşti

Pentru concertul pe care trupa Bon Jovi îl va susţine pe 10 iulie în Piaţa Constituţiei din Bucureşti producţia este asigurată de peste 500 de persoane dintre care mai mult de 200 – echipa de producţie a turneului – sunt cetăţeni englezi, francezi, germani, belgieni, olandezi, portughezi şi americani, informează Star Management.
Zece microbuze sunt utilizate pentru transportul personalului de producţie iar top managementul turneului Bon Jovi este transportat cu o flotă de autoturisme de lux Mitsubishi.

Demarat în februarie 2010, turneul „The Circle” al trupei Bon Jovi utilizează patru scene identice care călătoresc în cascadă pentru a asigura ritmicitatea concertelor la intervale de câteva zile, întrucât producţia unui singur show durează aproape o săptămână (lucrările în Piaţa Constituţiei au început imediat după încheierea Rock The City). Pentru a transporta întregul echipament se folosesc aproximativ 40 de tiruri pentru fiecare spectacol.

Scena, cu un design creat special pentru turneul „The Circle” are 54 de metri lăţime şi 25 de metri adâncime. Pe scenă va exista un ecran cu o lăţime de aproximativ 40 de metri înscris în arcul scenei. Puterea instalaţiei de sunet depăşeşte 15.000 waţi iar pentru alimentarea ei la fiecare concert se utilizează generatoare care consumă peste 1.800 litri de motorină.

Spectatorii care vor participa pe 10 iulie la concertul din Piaţa Constituţiei nu vor putea intra în zona de spectacol cu aparate foto sau de înregistrare audio-video profesionale, cu umbrele, sticle, pet-uri, lasere, arme albe sau de foc, stupefiante sau medicamente de orice fel (decât dacă au asupra lor reţeta medicală care confirmă necesitatea consumului).

Publicul va avea acces în piaţă începând cu ora 16,00 – deşi iniţial se anunţase ora 15,00 – prin cele două porţi poziţionate pe Bulevardul Libertăţii în extremităţile dinspre Splaiul Unirii (Parcul Izvor) respectiv Calea 13 Septembrie. Cei care au bilete la peluze, în Normal Circle, respectiv Golden Circle pot intra pe oricare dintre porţi. Celor cu bilete în tribunele VIP A1, respectiv B1 li se recomandă accesul prin porţile dinspre Splaiul Unirii (Parcul Izvor). Celor cu bilete în tribunele VIP A2, respectiv B2 li se recomandă accesul prin porţile dinspre Calea 13 Septembrie.

Achiziţionarea de produse în spaţiul în care se va ţine concertul trupei Bon Jovi se va face pe baza jetoanelor care vor putea fi cumpărate de la casieriile special amenajate de Piraeus Bank. Organizatorii ţin să atragă atenţia publicului că jetoanele achiziţionate şi neconsumate nu vor putea fi răscumpărate la finalul concertului.

Prognoza meteo în ziua evenimentului este favorabilă, pentru 10 iulie anunţându-se vreme frumoasă, cer senin şi temperaturi de maxim 33 grade Celsius, se mai arată în acelaşi comunicat.

Biletele de concert au preţuri de 479,3 lei (VIP), 372,8 lei (Tribuna), 186,4 lei (Normal Circle) şi pot fi procurate din reţeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti şi online pe www.eventim.ro. Biletele din zona Golden Circle au fost deja epuizate.

Concertul Bon Jovi de la Bucureşti este produs de East European Entertainment si D&D Entertainment in colaborare cu Marcel Avram. AGERPRES

Lasati un comentariu