Prins la furat

• publicat la: 11 iulie 2011
Prins la furat

In cursul zilei de joi, 7 iulie a.c,  jandarmii sătmăreni  aflându-se in misiune de asigurare a ordinii publice la Festivalul Samfest Rock au sesizat că o persoană de sex masculin de aproximativ 25-30 de ani  sustrage telefonul mobil al altui tânăr prezent şi el la festival.

Tânărul s-a aşezat la masa la care stătea persoana vătămată, iar după aproximativ 5 minute s-a ridicat brusc spunând că merge să dea un telefon, moment în care a luat telefonul mobil al persoanei vătămate, fără ca acesta să-l vadă.

Trecând la identificarea persoanelor, jandarmii au stabilit că Paul C. în vârstă de 25 de ani din Satu Mare  a sustras telefonul mobil marca ,,Nokia” aparţinând unui tânăr în vârstă de 23 de ani  şi l-a ascuns în buzunarul de la pantaloni, după care s-a ridicat brusc de la masă motivând că trebuie să dea un telefon.

Telefonul sustras a fost restituit persoanei vătămate.

Jandarmii i-au intocmit lui Paul C. actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, acesta fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de „furt calificat”, acte ce vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare pentru continuarea cercetărilor.

sursa IJJ SM

Lasati un comentariu