Rezultate finale la titularizări

• publicat la: 22 July 2011
Rezultate finale la titularizări

Ieri, 21 iulie 2011, s-au afişat rezultatele finale după contestaţii, obţinute de candidaţii care au participat la proba scrisă a concursului de ocupare a posturilor/catedrelor vacante/rezervate în 13 iulie.

In cele 2 centre din judeţul Satu Mare, 64 de candidati nemultumiti de nota obţinută au depus contestatii. După recorectarea lucrărilor, au fost admise 24 de contestaţii, astfel că nota a fost mărită pentru 20 de candidaţi şi scăzută in 4 cazuri. Acest lucru a influentat doar starea a 2 candidati, care in urma contestaţiilor au obţinut o notă care le permite să ocupe un post de suplinitor.

Azi, 22 iulie a avut loc la Centrul nr.2 de la Grup Şcolar „Constantin Brâncuşi” Satu Mare, repartizarea  candidaţilor care au obţinut minim nota 7,00, pe posturi titularizabile. Au fost repartizati 4 candidati. Restul posturilor titularizabile – 6, nu au fost repartizate deoarece nu au existat candidati care să fi obtinut minim nota7 la aceste discipline. Posturile rămase neocupate intră in etapele următoare de repartizare: detaşare, suplinire.

Luni, 25 iulie 2011, va avea loc, la Centrul nr.1 de la Şcoala cu clasele I-VIII „Dr. Vasile Lucaciu” Satu Mare, repartizarea candidatilor care au obtinut minim nota 7,00, pe posturi titularizabile, conform graficului postat pe site-ul ISJ

http://www.isj.sm.edu.ro/isj/index.php?option=com_content&task=view&id=99

Repartizările pentru detaşare la cerere şi suplinire vor avea loc după 24 august 2011, conform unui grafic şi într-o locaţie ce vor fi anunţate ulterior.

Candidaţii care au obţinut note mai mici decât 5 şi doresc să participe la concursul de suplinire din 4 august 2011 îşi vor revalida fişele de înscriere în perioada 1-2 august 2011, după un grafic şi intr-o locaţie ce vor fi anunţate ulterior.

comunicat ISJ

Lasati un comentariu