Cseke Attila a demisionat

• publicat la: 4 August 2011
Cseke Attila a demisionat

Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila a demisionat din funcţie, nemulţumit de banii primiţi de ministerul pe care îl conduce la rectificarea bugetară, care s-a discutat fără a i se cere punctul de vedere, şi a precizat că în mandatul său a avut mai multe dispute cu reprezentanţi ai Ministerului Finanţelor.

El a precizat că şi-a exprimat nemulţumirea şi în şedinţa de Guvern de miercuri şi că joi a avut o discuţie cu premierul Emil Boc, căruia i-a înaintat demisia.

Conform Mediafax, Cseke a precizat că premierul i-a cerut să nu demisioneze.

El a mai spus că încă de săptămâna trecută a solicitat Ministerului Finanţelor, printr-o adresă oficială, o discuţie între MFP, Ministerul sănătăţii şi CNAS în vederea rectificării bugetare, însă nu s-a dat curs cererii sale.

Cseke Attila şi-a exprimat speranţa că UDMR va găsi în scurt timp un înlocuitor la Ministerul Sănătăţii, subliniind că reformele începute în sistemul sanitar trebuie continuate.

comentarii

de dinu la 4 August 2011 - 21:23

mare pierdere vie baiu pa el

de Oli la 5 August 2011 - 08:42

era timpul deja de mult

de kovacs antal (puha) la 7 August 2011 - 07:28

piedone!,te-a jignit vreodata un “ungur”?,ceilalti sant mai buni ca ungurii din actuala putere?,s-au sunt cumva mai cinstiti cu ceva? NU!!!elena udrea e cu ceva mai bun ca cseke?

de Careian 4ever la 7 August 2011 - 10:11

la sex…

de kovacs antal (puha) la 7 August 2011 - 10:55

acolo….poate!)))))

de piedone la 7 August 2011 - 19:12

pt domnul kovacs antal in primul rand sa sti ca si eu sunt ungur si in comentariu meu mam referit la udmr ca una au promis si alta au facut ca si celelalte partide din moment ce cseke a fost nemultumit de banii alocati sanatati si a plecat altul de la udmr va putea sa faca ceva cu bani primiti .de ce nu iese udmr de la guvernare daca vede ca boc nu aloca fonduri la ministerele pe care le conduc iti spun eu pt k urmaresc propriile interese si nu a udmr sa nu spun ca a tuturor maghiarilor.acum era momentu ca udmr sa fie solidar cu omul in care a avut incredere si la propus ministru.puha comentarile tale le citesc cu atentie si cu placere in legatura cu elena careian 4ever poate are dreptate.POATE CA O SCIMBARE LA GUVERNARE AR FI BENEFICA PT NOI TOTI

Lasati un comentariu