KEA Carei la cea mai mare competiţie internaţională de airsoft din România

• publicat la: 7 august 2011
KEA Carei la cea mai mare competiţie internaţională de airsoft din România

Echipa de airsoft KEA Carei a Asociaţiei Sportive „Corvus Regia” a reprezentat municipiul Carei la evenimentul internaţional de airsoft de la Arsenal Park-Orăştie.

Clubul Sportiv Airsoft Cetate Deva a organizat cea de a doua ediţie a eventului Airsoft&Grill. De data aceasta şi-a făcut prezenţa şi o echipă formată din  reprezentanţi ale celor mai bune echipe din Ungaria.

Airsoft&Grill este un eveniment dedicat socializării între echipe, pentru a strânge relaţiile actuale între echipele participante şi pentru a lega noi relaţii şi colaborări cu echipele care au participat pentru prima dată la acest eveniment.

Luând în considerare faptul ca la ediţia din 2010 au fost doar 3 echipe participante: Asociatia Sportivă Corvus Regia – echipa KEA Carei, WST Arad şi CS ACD, la ediţia din anul acesta s-au înmulţit rândurile cu echipe participante din ţară şi din străinătate.

Astfel la ediţia de anul acesta au participat:

1. AS Corvus Regia – echipa KEA Carei format din: Dragoş Georgescu, Dohan Mircea, Rausz Norbert, Nagy Levente, Mrejeriu Niculae, Toth Ştefan.
2. CS WST Arad
3. DTm Resita
4. AS Lupii din Carpati Cluj Napoca
5. A-Team Debrecen Ungaria
6. Defence School Timisoara
7. Black Scorpions Timisoara
8. CS Airsoft Cetate Deva

Cei care doresc să vizioneze materialul foto-video o pot face accesând linkul:

https://picasaweb.google.com/fazakas.albert/AirsoftGrill2011?authuser=0&feat=directlink#

http://www.youtube.com/watch?v=_pbwCngVLE0&feature=player_embedded

Arsenal Park este construit pe locul fostei baze secrete și fabrici de armament de la Orăștie, care a devenit astăzi o fabrică de adrenalină,un complex turistic cu 3 stelei. Turiștii excentrici pot dormi pe paturi amplasate pe afeturi de tun, în TAB-uri sau chiar sub pământ, în bunkere sau în camere luxoase.

comentarii

de eu la 10 august 2011 - 17:02

bravo fiuk , tot asa mai departe:)

de fan eu la 11 august 2011 - 08:24

ria ria hungaria

de Liviu la 29 august 2011 - 15:57

Felicitari pentru participare.N-am inteles de unde vine formularea:”la cea mai mare competiţie internaţională de airsoft din România”.Ca nu stiu sa fi fost organizat vreun concurs airsoft pe baza unui regulament la manifestarea cu pricina? Sau ma insel?!Poate ma lamureste cineva.Multumesc.

de Liviu la 1 septembrie 2011 - 12:36

Am inteles.Nu-i cine si mai ales nu-i cum.Succes si pe mai departe!

Lasati un comentariu