Peste 400 de candidaţi careieni la sesiunea de toamnă a Bac-ului

• publicat la: 18 august 2011
Peste 400 de candidaţi careieni la sesiunea de toamnă a Bac-ului

Sesiunea de toamnă a Bacalaureatului 2011 va debuta cu evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală la limba română ce va avea loc in zilele de 22 şi 23 august.

Intre 22 şi 24 august vor fi evaluate competenţele de comunicare la limba maternă, in zilele de 23 şi 24 august – la limba de circulaţie internatională, iar in zilele de 25 si 26 august va avea loc evaluarea competenţelor digitale.

Probele scrise vor incepe in data de 29 august cu cea de limba şi literatura română,  urmată in 30 august de cea la limba maternă şi in 31 august de proba obligatorie a profilului. In data de 2 septembrie va avea loc proba la alegere a profilului şi a specializării.
Rezultatele bacalaureatului vor fi afişate în 4 septembrie, după care pot fi depuse contestaţiile. Notele finale vor fi afişate în data de 7 septembrie.

Potrivit celor declarate de secretarul Comisiei de Bacalaureat din Carei,prof.Marius Rusu, va exista un singur centru de evaluare la care s-au inscris 434 de candidaţi dintre care 69 sunt din promoţiile anterioare,21 sunt corigenţii care nu au putut susţine BAC-ul in iunie iar 344 sunt cei care nu au promovat prima sesiune.

Cei 434 de candidaţi provin de la Grup Scolar Agricol -136,de la Seminarul Romano-Catolic-32 ,de la Liceul din Tăşnad -60,de la Colegiul Tehnic Iuliu Maniu -195 şi de la Liceul Teoretic-11.

redacţia

comentarii

de Bula la 19 august 2011 - 07:47

parca gr sc agro nu mai este?
sortarea se face crescator sau descrescator parca ?
sau am rude si la ziar?

de mucalit la 19 august 2011 - 08:48

nu mai e agro
a devenit echocampus

de ......... la 19 august 2011 - 13:04

¨Atunci când s-a discutat funesta lege a educaţiei din 2011, mulţi au spus că nu au încredere în calificarea şi morala autorilor legii şi, prin implicaţie, în articolele lor. Astăzi vedem confirmată premoniţia. Încă o dată se învederează un fapt: fără competenţă, fără cultură, fără disponibilitatea de a învăţa, fără bun-simţ nu iese nimic durabil. Acum unii dintre cei care au indus prostii nenumărate în documentele incompetentei puteri de astăzi mimează că se dau la o parte. Oamenii de bună credinţă speră că va veni ora la care cineva va trebui să răspundă pentru erorile în serie care împovărează această ţară în învăţământ şi în restul activităţilor.¨

de ene la 19 august 2011 - 14:43

Bula tot Bula ramane,il aia grija de sortare ca parca daca erau aranjati erau mai putin picati.Da pe profesori cum ii sortam,numai descrescator sau deacum crescator?

de ceva e putred.... la 19 august 2011 - 14:48

Românii sunt învățați de mici sa fure!

Cum ați luat notele astea? l-a întrebat azi un reporter pe un elev. Elevul a început sa rada: pai n-am mai putut sa copiem…hahaha…

Băiatul era cinic, dar realist. Măcar n-a venit cu scuze imbecile: ca n-a putut sa scrie de stres, ca au fost subiectele prea grele, ca așa si pe dincolo… Ca om, amaratul ala de elev e de 10 ori mai valoros decât Ecaterina Andronescu, fosta ministreasa a Educației, care s-a grăbit sa le plângă de mila “micuților” escroci: vai săracii, au fost așa de bulversați de camerele de filmat si n-au mai putut sa folosească copiuțele!

Un învățământ de rahat produce o forța de munca de rahat, care construiește o economie de rahat.

Dar ce sa facem cu atâția tâmpiți cu diploma de Bac? Nici o problema: intra la facultățile private! Noi le dam voie sa funcționeze, ele dau bani la partid, populația se umple de diplome si toata lumea e mulțumita. Dar ia stai: după facultatea aia de rahat, cine ii angajează pe dobitoci? Ca firmele private nu-s proaste. Nici o problema, ii angajam la stat! Doar suntem stat social!

De aia a crescut numărul de bugetari de 5 ori in ultimii 10 ani. De aia s-a prăbușit învățământul, de aia s-a prăbușit economia. Si tot de aia s-a umplut Europa de hoți si de curve din România: pentru ca așa i-ați învățat! Tot sistemul ăsta s-a bazat pe faptul ca statul te angajează. Statul, nu sectorul privat, a fost principalul client al sistemului românesc de învățământ.

de gabi la 19 august 2011 - 18:25

@ceva e putred
acum 10 ani nu se copia la bac? acum 20 de ani nu se copia?
in rest ai dreptate…

de Bula la 19 august 2011 - 19:34

ma ebe care te dai ene
Ios BULA da
ia sa vedem 434-60 tasnadi=370 karoli
deci la ziar 370 inseamna peste 400 karoli aistai titlu da ?
ai copiat si tu la BAC?

de lovin la 21 august 2011 - 17:22

mai „de gabi”… acum 20 de ani erai sugaci micut….si afla ceva…se copia…si acum 30 de ani …dar nu ATATA! adika toti!

Lasati un comentariu