Recital”Puşca şi Cureaua Lată” sâmbătă la Vezendiu

• publicat la: 26 august 2011
Recital”Puşca şi Cureaua Lată” sâmbătă la Vezendiu

Binecunoscuţii interpreţi de muzică populară Valeria şi Traian Ilea vor fi prezenţi sâmbătă 27 august la a treia ediţie a manifestării Ziua satului Vezendiu,iniţiată de inimosul Ioan Havasi.

La activităţile culturale organizate in curtea şcolii din  localitate vor fi prezente autorităţi judeţene,fii ai satului,invitaţi şi localnici.

La orele 14,00 va avea loc deschiderea oficială,urmată apoi de un recital de muzică populară “Puşca şi cureaua lată” susţinut de interpreţii Valeria şi Traian Ilea.

In continuare vor evolua artişti ai muzicii populare precum Dana şi Ana Maria Pteancu,,Mădălina Filip şi dansuri populare prezentate de Centrul Cultural din Carei  in acompamiamentul ansamblului Ceatăra Carei.

De la orele 17,00 va urca pe scena Petrică Mureşan iar de la orele 18,00 veţi putea urmări dansuri moderne şi sudamericane ale formaţiei Club Dancing din Săcuieni.

De la orele 19,00 scena va fi acaparată din nou de dansurile populare apoi de la orele 20,00 Horică Someşan va susţine un recital folcloric.

Sărbătoarea de sâmbătă,27 august, se va incheia cu un bal in aer liber in acordurile formaţiei Solemnis(Natalia şi Claudiu Buzaş).

redactia

Lasati un comentariu