Trofeul Mamaia 2011 rămâne la Constanţa

• publicat la: 29 august 2011
Trofeul Mamaia 2011 rămâne la Constanţa

Compozitorul Marcel Dragomir a câştigat Festivalul Mamaia cu melodia „Ciao, amore, come stai“, interpretată de constănţeanca Andreea Olariu. Cea de-a 41-a ediţie a Festivalului de la Mamaia s-a încheiat aseară, după patru zile de muzică, scandaluri, acuzaţii de plagiat şi recitaluri cu mari artişti ai scenei româneşti.

Şi în acest an, tinerii artişti au urcat pe scenă cu speranţa că vor câştiga marele premiu, însă încercările lor nu i-au mulţumit pe organizatori, care susţin că Mamaia 2011 a fost cea mai slabă ediţie. „Nu am avut de unde alege!”, a declarat Mădălin Voicu, preşedintele juriului. Salvarea festivalului a venit de la noua secţiune introdusă anul acesta, cea de rock, dedicată lui Teo Peter.

Trupele rock au urcat pe scena Teatrului de Vară Soveja sâmbătă, în cea de-a treia seară de festival, aducând un suflu nou evenimentului , iar atmosfera explozivă creată de rockeri a făcut publicul să vibreze. Deşi nu a câştigat niciun premiu, trupa Fără precedent, fondată în luna martie de Alexandru Anghel, fratele cunoscutei cântăreţe Monica Anghel, a cucerit publicul prezent la festival. „M-am simţit foarte bine, pentru că băieţii au fost alături de mine şi am fost pregătiţi. Publicul a fost foarte cald”, a spus Alexandru Anghel.

sursa Adevarul

Lasati un comentariu