Un nou Târg de Adopţii la Carei

• publicat la: 18 august 2011
Un nou Târg de Adopţii la Carei

Update: Vă prezentăm câteva din exemplarele care vor fi aduse pentru adopţie la Târgul de duminică

Succesul de care s-a bucurat primul Târg de Adopţii din Carei, organizat de Asociaţia pentru Protecţia Animalelor Puffi,i-a determinat pe aceştia să pregăteasca  un nou eveniment de acest fel.

Duminica,21 august,de la orele 17,30,la intrarea in parc dinspre monument,Asociaţia Puffi va fi prezentă cu  câini de toate vârstele şi culorile în căutare de un suflet iubitor.

Câinii sunt vaccinaţi, deparazitaţi,sterilizati, au microcipuri şi carnete ce dovedesc că sunt sănătoşi. Actele de adopţie vor fi intocmite pe loc, iar animalele pot fi preluate de potenţialii proprietari de la faţa locului.

În măsura în care nu aveţi posibilitatea să adoptaţi, dar doriţi să oferiţi o şansă unui căţel, puteţi face donaţii la faţa locului, atât în bani cât şi în hrană.

Daca iubiţi animalele şi vă pasă de soarta lor, dacă vreţi să petreceţi câteva ore in preajma unor fiinţe jucăuşe şi iubitoare,veniţi duminică la Târgul de Adopţii.

Dacă doriţi să adoptaţi un căţel trebuie să ţineti cont de următoarele:

  • să asiguraţi animalului un trai decent, lipsit de stres: apă, mâncare, libertate de mişcare
  • să asiguraţi tratament veterinar calificat in caz de vătămare sau boală cât şi vaccinarea anuală
  • să nu maltrataţi animalul
  • să nu abandonaţi animalul
  • să nu instrăinaţie animalul
  • să permiteţi unui reprezentant al  Asociatiei, cu anunţare prealabilă, vizitarea animalului adoptat cel puţin de două ori pe an, la solicitarea Asociatiei, in scopul verificării condiţiilor şi a stării animalului adoptat
  • să anunţaţi  in termen de 24 de ore Asociaţia in cazul pierderii sau a decesului animalului adoptat.

redacţia

comentarii

de Gabi D la 20 august 2011 - 19:37

O idee minunata!Succes asociatiei Puffi!

de student la 20 august 2011 - 20:13

Ffelicitari As. Puffi !Eu cred ca fiecare ar trebui sa contribuim la activitatea voastra, sa ne alaturam eforturilor voastre care nu sunt de loc usoare.

Lasati un comentariu