190 de saci strânşi de jandarmii sătmăreni

• publicat la: 26 septembrie 2011
190 de saci strânşi de jandarmii sătmăreni

50 de voluntari jandarmi  sătmăreni au participat  in  24 septembrie la acţiunile de ecologizare care s-au  desfăşurat în cadrul campaniei organizate la nivel naţional, „Let’s Do It, Romania” şi au strâns 190 de saci de gunoaie.

Sâmbătă, 24 septembrie a.c,  50 de jandarmi au participat la campania de ecologizare organizată la nivel naţional, „Let’s Do It, Romania.”

Considerînd că este momentul să lupte pentru o cauză nobilă, aceea de a curăţa România de gunoaie, jandarmii sătmăreni s-au alăturat voluntarilor acestui proiect, participând astfel la curăţirea arealelor naturale din jurul municipiului Satu Mare, pe ruta Păuleşti, Ambud, Petin.

În acest fel, jandarmii sătmăreni doresc să-şi aducă contribuţia la refacerea ecosistemului şi  implicit la protejarea naturii,  dovedind încă o dată că sunt alături de comunitate nu numai pe timpul executării misiunilor, ci şi pe planul restabilirii raporturilor normale dintre mediu şi om.

Cadrele IJJ Satu Mare nu sunt la prima acţiune de acest gen, jandarmii participând  şi în anul 2010 la această campanie.

Scopul participării la această campanie a fost acela de  refacere a arealelor naturale şi de  restabilire  a raporturilor normale dintre mediu şi om.

Jandarmii au strâns de pe ruta Păuleşti, Ambud, Petin circa 190 de saci de gunoaie.

Lasati un comentariu