AJOFM sprijină personalul disponibilizat de la IJ de Jandarmi

• publicat la: 10 septembrie 2011
AJOFM sprijină personalul disponibilizat de la IJ de Jandarmi

Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Satu Mare  a organizat o  întâlnire cu reprezentanti ai AJOFM şi ai Poliţiei Locale în scopul identificării unor posturi vacante.

Joi, 08 septembrie a.c. cu începere de la ora 11,00  la sediul Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Satu Mare,  avut  loc o întâlnire cu reprezentanţi ai AJOFM şi ai Politiei Locale în scopul identificării unor posturi vacante pentru personalul I.J.J. Satu Mare afectat de măsurile de restructurare stabilite la nivelul M.A.I.

Din partea AJOFM a participat la întâlnire domnul Tucu Radian, iar din partea Poliţiei locale a participat doamna Liana Pădurean.

Inspectorul şef al I.J.J. Satu Mare, domnul colonel Gheorghe Avram a deschis şedinţa  şi a mulţumit invitaţilor pentru că au răspuns solicitării de a veni în sprijinul celor afectaţi de restructurări şi i-a  invitat să prezinte cadrelor locurile de muncă vacante, dar şi alte oportunităţi.

Domnul Tucu Radian a prezentat cadrelor afectate de restructurare,  locurile de muncă vacante atât în Satu Mare, cât şi în  UE şi a oferit alte oportunităţi  compatibile cu pregătirea acestora precum şi forme de reconversie profesională.

Reprezentanta Politiei Locale, d-na Liana Pădurean a prezentat cadrelor locurile de muncă vacante din instituţie, însă pentru moment funcţiile sunt nebugetate.

Invitaţii au oferit celor prezenţi pliante cu informaţii utile obţinerii unui loc de muncă.

comunicat

Lasati un comentariu