Eroii neamului la al treilea număr

• publicat la: 23 septembrie 2011
Eroii neamului la al treilea număr

Un nou număr al revistei „Eroii Neamului” a văzut lumina tiparului. Este vorba de numărul 8 de la aparitia revistei si numărul trei din acest an. Asa cum ne-au obisnuit redactorii acestei reviste si acest numar cuprinde foarte multe articole interesante si nume sonore pe care nu trebuie să le uiăam.

Pot fi citite articole scrise de Dr, Ioan Viman, Ioan Ciarnău, Nicolae Codreanu, Daniela Balu, Viorel Câmpean si multi altii, care ating subiecte precum „70 de ani de la bătălia pentru Moldova”, „Aspecte din viata refugiatilor si veteranilor de război”, „Românii care l-au oprit pe Napoleon”, promovarea limbii, culturii si civilizatiei româneşti in tarile Uniunii Europene.

Doritorii pot achizitiona acest nou număr de la chioscurile de ziare, biblioteci si biserici. Cu această ocazie redactorul coordonator, col(r) Voicu Sichet a dorit să multumească tuturor sponsorilor care l-au ajutat in tipărirea acestui nou număr.

Eroii neamului este o revistă de cultură si educatie patriotică, apolitică si neguvernamentală, editată de Asociatia Civica”tempora” Satu Mare si Asociatia Natională „Cultul Eroilor” Filiala Satu Mare, in colaborare cu Muzeul Judetean Satu Mare.

sursa tv1sm

Lasati un comentariu