Festivalul Zmeielor – ediția a patra

• publicat la: 19 septembrie 2011
Festivalul Zmeielor – ediția a patra

Sâmbătă, 24 septembrie 2011, începând cu ora 12, la Ștrandul Termal din Carei (intrarea dinspre campig) va avea loc cea de a patra ediție a Festivalului Zmeielor, organizat de Direcția de Cultură și Sport a Municipiului Carei în colaborare cu asociația sportivă Corvus Regia din Carei.

În cadrul evenimentului, pe lângă confecționarea și lansarea zmeielor, participanții vor avea ocazia de a testa arme de airsoft, vor putea parcurge un traseu aplicativ de airsoft, vor putea confecționa obiecte din hârtie și vor avea posibilitatea de a-și însuși tainele artei împăturirii hârtiei, cunoscută sub numele de origami. Tot sâmbătă după masă cei prezenți vor putea confecționa avioane din carton și urmări demonstrații de aeromodele, iar doritorii vor putea opta pentru tir sportiv cu arcul.

Festivalul Zmeielor se va încheia cu un foc de tabără în jurul căruia participanții vor putea prăji slănină.

Organizatorii oferă participanților un număr limitat de accesorii pentru confecționarea zmeielor. Cei care vor dori să prăjească slănină vor trebui să aducă slănina de acasă.

Festivalul Zmeielor este un eveniment dedicat întregii familii și are ca scop păstrarea tradiției cofecționării și lansării de zmeie și promovarea îndeletnicirior practice în rândul tinerilor.

În caz de vreme nefavorabilă festivalul se amână.

Lasati un comentariu