Implicarea APM la Let`s do it România

• publicat la: 26 September 2011
Implicarea APM la Let`s do it România

Pentru a da un exemplu comunităţii sătmărene de conştiinţă şi de respect faţă de mediul în care trăim, APM Satu Mare a organizat şi s-a implicat de-a lungul anilor în ample acţiuni de ecologizare.
În acest context, APM Satu Mare a acordat şi în acest an un sprijin celei de a doua ediţii a mişcării naţionale “Let`s Do It, Romania!”, un proiect de implicare socială, care şi-a propus curăţarea mormanelor de gunoi generate de oameni în arealele naturale ale ţării, într-o singură zi: 24 – septembrie 2011, dată la care toţi românii au fost aşteptaţi să se implice.
Din dorinţa de a da un exemplu civic, de comportament ecologic, înarmaţi cu saci menajeri şi mănuşi, angajaţii APM Satu Mare. au susţinut voluntar acest proiect naţional, implicându-se în data de 24.09.2010, cu 30 de angajaţii şi famiile lor la ecologizarea zonei limitrofe municipiului, pe traseul Satu Mare – Lazuri, începând cu ora 8.00.
În urma acţiunii de ecologizare s-au strâns 32 de saci de deşeuri, deşeurile lăsate în urmă de cetăţeni inconştienţi de importanţa protecţiei mediului înconjurător
APM Satu Mare doreşte să transmită tuturor cetăţenilor rugămintea ca acele zone care au fost ecologizate pe 24 septembrie 2011, să fie păstrate curate şi să fie monitorizate şi pe viitor de autorităţile abilitate.

comunicat

Lasati un comentariu