Înscrieri pentru curs de surori de Crucea Roşie

• publicat la: 28 septembrie 2011
Înscrieri pentru curs de surori de Crucea Roşie

In data de 5 octombrie 2011,de la ora 16,oo va  incepe un nou curs pentru de surori de Cruce Roşie,curs ce se va desfăşura până în data de 31 ianuarie 2012.Orele se vor ţine săptămânal,în fiecare miercuri între orele 16-18,oo.

Cei care doresc să se înscrie trebuie să facă dovada absolvirii a minim 8 clase, să prezinte o adeverinţă de la medicul de familie ,să aibă vârsta minimă de 16 ani şi să achite o taxă de 600 lei .

Cursurile vor avea loc la sediul  Crucii Roşii Carei, situat pe str. 1 Decembrie 1918,nr 12,lângă Cărţile de muncă.

Persoanele care  nu s-au inscris până în prezent şi doresc să  frecventeze cursul ,o pot face şi în data de  5 octombrie,la adresa menţionată.

Cursanţii vor fi pregătiţi de lector dr.Olimpia Pava ,  in vederea prevenirii, recunoaşterii şi asigurării ingrijirilor de bază in caz de accidente, răniri, imbolnăviri instantanee, situaţii pe care să le ţină sub control  până la sosirea şi preluarea pacientului de către personalul medical.

La absolvirea acestor cursuri se obţine o diplomă de soră de Crucea Roşie  şi există posibilitatea de a lucra  ca infirmiere in unităţile medicale din România,  la ingrijirea la domiciliu a copiilor şi vârstnicilor ,în unităţile de ingrijire de adulţi şi copii, sau in cele similare din străinătate ,diplomele fiind recunoscute peste tot in lume, Crucea Roşie  naţională fiind  afiliată la Crucea Roşie  internaţională. Prin Crucea Roşie  Satu Mare se pot obţine informaţii pentru  locuri de muncă in străinătate.

Inscrierile  se pot face la Cabinet Scolar nr 2 de la Liceul  Teoretic, de luni până vineri intre orele 9-14   sau    la tel 0744-606 379

redacţia

Lasati un comentariu