Jandarmii careieni la datorie

• publicat la: 10 septembrie 2011
Jandarmii careieni la datorie

In cursul zilei de ieri, 07 septembrie a.c, în jurul orelor 20,00  aflându-se în patrulare  pe strada Uzinei din  municipiului Carei, o patrulă  de jandarmi din cadrul Grupei Supraveghere şi Ordine Publică din Carei a fost sesizată asupra faptului că o persoană  sustrage porumb de pe o tarla.

Intervenind imediat, jandarmii au procedat la căutarea şi prinderea  făptuitorului. Astfel l-au surprins în flagrant pe Lajos T. în vârstă de 50 de ani din Berveni în timp ce sustrăgea stiuleţi de porumb. Pănă în momentul în care a fost surprins de jandarmii careieni, Lajos T. a reuşit să strângă  o cantitate de aproximativ 25 kg de ştiuleţi de porumb, de pe o tarla situată pe câmpul din  vecinătatea străzii Uzinei din Carei. Porumbul apartinea unei societăţi comerciale din Carei.

Oamenii legii au recuperat  produsele şi le-au predat părţii vătămate, iar celui în cauză i-au întocmit actele premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  furt, dosarul urmând a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare.

comunicat

comentarii

de avocat la 12 septembrie 2011 - 05:27

felicitari baietilor.de cand au venit jandarmii se face treaba la carei…

Lasati un comentariu