LET’S DO IT, ROMâNIA,2011!

• publicat la: 24 septembrie 2011
LET’S DO IT, ROMâNIA,2011!

Echipa de la ContiTech Fluid Automotive România SRL, Carei a adunat deşeurile de pe marginea drumului naţional. Echipa a fost formată din angajaţii societăţii şi familiile lor.

Astăzi,  24 septembrie 2011,s-au adunat aproximativ 50 de persoane: angajaţi ai  societăţii, membrii ai familiilor lor şi copii, care au dorit să îşi demonstreze angajamentul faţă de mediul înconjurător. Fiecare membru al echipei a primit echipament de lucru corespunzător,o pereche de mănuşi, sac de 120 L şi câte o şapcă, special comandată pentru acest eveniment.

Echipa a pornit din faţa fabricii,de dimineata. Au fost strânse toate deşeurile găsite pe marginea drumului naţional pe o lungime de 500 metri. Au fost găsite  flacoane, pungi din plastic, hârtii, haine, chiar şi o anvelopă. S-au adunat in total,30 de saci.

Membrii echipei au fost entuziaşti atât pentru curăţenia făcută cât şi pentru atmosfera creată. ContiTech Carei va continua să se implice în asemenea acţiuni si pe viitor.

Cu o cifră de afaceri de 26 miliarde de euro în 2010, Continental se numără printre cei mai importanţi furnizori pentru industria auto la nivel mondial. Cu produsele sale din domeniul sistemelor de frânare, al sistemelor şi componentelor de propulsie şi de rulare, instrumentare, soluţii infotainment, sisteme electronice pentru autovehicule, anvelope şi produse tehnice din elastomeri, Continental îşi aduce contribuţia la siguranţa deplasărilor şi la protecţia climei.

redactia

Lasati un comentariu