Sâmbătă, ziua porţilor deschise pe Cluj Arena!

• publicat la: 28 septembrie 2011
Sâmbătă, ziua porţilor deschise pe Cluj Arena!

Cluj Arena va fi inaugurat oficial pe 11 octombrie, într-un amical cu ruşii de la Kuban Krasnodar. Până atunci, clujenii vor avea ocazia să viziteze noua bijuterie de pe Someş: sâmbătă, 1 octombrie va avea loc ziua porţilor deschise. Constructorii au finzalizat montarea scaunelor.

Scaunele, în număr total de 30.335, sunt în diferite nuanţe de gri. Dintre acestea 629 de scaune sunt pentru VIP, clasa business, 748 VIP, clasa standard, iar 87 de scaune sunt VVIP. La acestea se adaugă 32 de locuri pentru persoane cu dizabilităţi locomotorii, 168 de scaune destinate presei şi 114 scaune pentru comentatorii TV, în timp ce 29.557 de scaune vor fi destinate spectatorilor.

Zilele Porţilor Deschise la Cluj Arena se vor desfăşura începând cu orele 14:00 până după miezul nopţii.

Oficialii Universităţii Cluj au anunţat, marţi, preţurile biletelor pentru meciul de inaugurare a stadionului Cluj Arena, programat pe 11 octombrie, contra ruşilor de la Kuban Krasnodar.Astfel, preţurile variază între 15 lei la peluză, inelul inferior, şi 100 de lei, tribuna I, în zona centrală, în vecinătatea tribunei VIP. Galeria Universităţii Cluj va ocupa peluza dinspre hotelul Sport, urmând ca fiecare suporter să plătească 20 de lei pentru un bilet. Oficialii clubului au mai precizat că vor exista gratuităţi pentru copiii cu vârste între 0 şi 4 ani, în timp ce copiii cu vârste între 4 şi 14 ani vor avea 50 la sută reducere la peluze şi la tribuna a II-a. De bilete reduse vor beneficia şi studenţii şi pensionarii, dar exclusiv la peluza a II-a, cea dinspre râul Someş. Tichetele vor fi puse în vânzare începând de marţi, în mai multe locaţii din oraş.

sursa prosport.ro

Lasati un comentariu