„Sathmarer Oktoberfest” în weekend

• publicat la: 28 septembrie 2011
„Sathmarer Oktoberfest” în weekend

Deoarece până la deschiderea primei ediţii a evenimentului „Sathmarer Oktoberfest” mai sunt doar câteva zile, organizatorii discută ultimele detalii de organizare a sărbătorii care i-a startul vineri 30 septembrie.

Asociaţia Economică Germano-Română pentru Regiunea de Nord Vest, Forumul Democrat German şi firma SC Zirmer Bud SRL, cu sprijinul Primăriei Municipiului Satu Mare organizează primul „Sathmarer Oktoberfest”. Sărbătoarea tipic bavareză este un eveniment deschis tuturor, o sărbătoare la care sunt invitaţi toţi cei care doresc să petreacă câteva ore de neuitat alături de familie, prieteni şi colegi, cu muzică, bere şi mâncare de cea mai înaltă calitate, produse în Germania. Locul principal de desfăşurare este cortul din spatele Hotelului Dana I. de pe strada Careiului, unde se va putea ajunge şi cu autobuze Transurban care vor circula pe tot parcursul evenimentului între centrul oraşului şi Hotelul Dana I.

Cortul „Sathmarer Oktoberfest” va fi deschis în ziua de vineri, 30 septembrie, între orele 18:00 şi 24:00, sâmbătă, 1. octombrie, între orele 14:00 şi 24:00, respectiv duminică, 2 octombrie, între orele 10:00 şi 24:00. Pentru ca servirea la mese să se desfăşoare rapid şi eficient se vor folosi „vouchere” adică bonuri valorice. Aceste „vouchere” se pot cumpăra şi la faţa locului de la casieriile din incinta cortului.

Pentru informatii legate de modul de desfăşurare, vă rugăm să contactaţi organizatorii la numărul de telefon 0261 714900 sau prin email la adresa office@drwsm.ro

Lasati un comentariu