Un nou început

• publicat la: 15 septembrie 2011
Un nou început

Peste 250 de copii s-au înscris în clasa I-a la școlile generale din municipiul Carei. Școlile careiene i-au primit în condiții foarte bune, neexistând nici un fel de problemă majoră care să pună în dificultate începerea  noului an școlar.

La Școala generală nr.1 (director Sidonia Varga, dir. adj. Belenyi Andrea) au luat ființă o clasă cu predare în limba română, două clase  cu predare în limba maghiară cu 18 elevi/clasă și una cu predare în limba germană.

La Școala Vasile Lucaciu (director Alina Mocanu, dir. adj. Olea Miorița) s-au înființat trei clase de I-a, două de secția română cu 30 de elevi/clasă și una de secția maghiară.

Școala  generală nr.3 ( director Visnyai Csaba, dir. adj. Guț Cristian)  a înscris 71 elevi în clasa I-a, înființând două clase cu predare în limba română cu 36 elevi în total și două clase cu predare în limba maghiară cu 35 de elevi.

La Grupul Școlar romano catolic Josephus Calasantius (director Poszet Aniko, dir. adj. Aliz Georgescu) s-a înființat o clasă cu predare în limba maghiară cu 26 copii.

În ceea ce privește situația posturilor de conducere din licee, schimbări au fost înregistrate doar la nivelul directorilor adjuncți,  la Grupul Școlar Simion Bărnuțiu fiind numit Svegler Albert și la Colegiul Tehnic Iuliu Maniu, Nuna Mihaela.

redactia

comentarii

de Bobby la 15 septembrie 2011 - 08:18

Chiar la inceputul articolului faceti si voi asa greseli…se vede ca sunt multi maghiari in careiul asta…Sau = conjuncţie; sinonime: ori, fie.
S-au = pronume în formă neaccentuată + verb auxiliar.

de geri la 15 septembrie 2011 - 16:24

bobby ne pofázz

de portocaliul+tulipanu' la 16 septembrie 2011 - 07:11

Le multumim directorilor schimbati pentru activitate!
Celor noi le dorim succes in activitate!

de ghimpele la 16 septembrie 2011 - 19:32

ca bine mai zici!sa le aratam noi cum se conduc scolile!tampiti pe banda sa dam cum zice domnu presedinte!

Lasati un comentariu