Măsurări gratuite ale tensiunii şi glicemiei

• publicat la: 18 octombrie 2011
Măsurări gratuite ale tensiunii şi glicemiei

La sfârşitul săptămânii trecute, Organizaţia Femeilor Liberale din Satu Mare a demarat campania „PNL are grijă de sănătatea ta”.

Campania este una de prevenire şi de informare a populaţiei în domeniul medical şi a constat în măsurarea gratuită a tensiunii arteriale şi a glicemiei, iar în prima zi a acestui proiect, 70 de locuitori ai comunei Santău au fost beneficiarii campaniei „PNL are grijă de sănătatea ta”.

La acţiune au fost prezenţi din partea PNL Satu Mare, Dorina Marica Grunfeld, preşedinte OJFL, Anna Maria Maruşca, vicepreşedinte OJFL, Gheorghe Mihalca, primarul comunei Santău, Adrian Ştef,Preşedinte al PNL Satu Mare şi Vicepreşedinte al  Consiliului Judeţean şi Teofil Indre membru PNL Satu Mare.

Campania de la Santău a fost sprijinită în efectuarea măsuratorilor de către Doina Mastan, asistentă medicală şi Andrea Gasca şi Raluca Zamfira,membre PNL Santău.

În cadrul campaniei au fost identificate 15 persoane cu valori ale tensiunii arteriale peste normal, aceştia fiind indrumaţi spre Dispensarul medical din comună , pentru a fi consultaţi de către medic şi a primi medicaţia adecvată.

Următorii beneficiari ai acestei campanii vor fi locuitorii municipiului Carei,în data de 21.10.2011 .

redactia

Lasati un comentariu