Moulin Rouge la Liceul Teoretic

• publicat la: 26 octombrie 2011
Moulin Rouge la Liceul Teoretic

Vineri, 22 octombrie, în sala de sport a Liceului Teoretic Carei a avut loc mult aşteptatul Bal al Bobocilor. O sală arhiplină a susţinut pe parcursul intregii seri cele 10 perechi de concurenţi emoţionaţi.

Organizatorii evenimentului au fost elevii claselor a XI-a ,indrumaţi de prof.Menţiu Gabriela, tema aleasă fiind  Moulin Rouge.

Pe intreg parcursul concursului,atmosfera a fost intreţinută atât de cei înscrişi in competiţie, cât si de publicul numeros dar şi de cele două perechi de dansatori  care şi-au etalat talentele in timpul celor două pauze.

După etapa de prezentare a concurenţilor,aceştia au fost nevoiţi să facă faţă unor probe care le-au pus la incercare cunoştintele de cultură generală dar şi abilităţile in materie de dans.

De departe cea mai savurată probă a fost „proba-surpriză”  ,fiecare concurent având parte de o altă surpriză. Perechea Korcsmaros Boglarka şi Balaj Cristian a fost nevoită să facă reclamă la o perie de WC,de exemplu. Berei Barbara ,legată la ochi,trebuia să încerce să îl dea cu ruj pe partenerul ei, Bathory Balazs.

Distracţia la maxim,bună dispoziţie din plin şi multă ,multă muzică au fost ingredientele unei seri de neuitat pentru toţi cei prezenţi.

Cei care au reuşit să impresioneze juriul au fost Bernadette Nonn şi Şimian Claudian care şi-au adjudecat astfel titlul de Miss şi Mister Boboc Teoretic 2011.

Concurenţii au fost:

Berei Barbara şi Bathory Balazs

Barbi are 14 ani. Este elevă în clasa a IX-a B. Işi doreşte să devină farmacistă. S-a înscris la bal pentru că îi place să danseze şi să îşi facă prieteni noi.

Balazs vrea să devină fotbalist. S-a inscris la bal pentru că i-a plăcut ideea  şi pentru a se distra.

Marincaş Gabriela şi Fulop Attila

Gabriela este elevă în  clasa a  IX-a C. Ii plac uniformele şi disciplina, deci vrea să urmeze Academia de Poliţie. S-a înscris la bal pentru a-şi face prieteni şi ca să se distreze.

Partenerul Gabrielei este Attila, elev în clasa a  IX-a F şi vrea să fie avocat. I-a placut foarte mult ideea de bal, oferindu-i posibilitatea de a se distra.

Plugaru Andrea şi Fogaş Sergiu

Andrea are 15 ani şi este elevă  în clasa a IX-a E. Dupa ce termină liceul vrea să devină cântăreaţă. Participă  la bal  ca să se distreze şi  vrea să câştige cu orice preţ!

Sergiu are 15 ani şi vine tot din clasa a IX-a E. Este foarte “tehnic”, adică filolog şi vrea să devină inginer. S-a înscris la bal pentru distracţie.

Korcsmaros Boglarka şi Balaj Cristian

Boglarka are 15 ani. S-a inscris la bal pentru că are antecedente în familie : verioşara ei a participat la bal anul trecut şi a decis să se inscrie şi ea ca să urmeze tradiţia în familie.

Cristian este în clasa a  IX- a A. S-a înscris la bal pentru că toata lumea i l-a prezentat ca o ocazie ce nu poate fi ratată.

Chereji Adriana şi Chivari Cătălin

Adriana este elevă  în clasa a IX-a E, are 15 ani şi vrea să devină fotomodel, ca toate fetele la această vârstă .S-a înscris la bal pentru a rămâne cu amintiri frumoase.

Chivari Cătălin are 15 ani şi vine din clasa a IX-a A. Are profil de învingător. S-a înscris pentru că vrea să câştige balul. Şi pentru a învăţa să danseze.

Kiss Rebecca şi Marchiş Valentin

Rebbeca are 14 ani şi este în clasa  a IX-a D. Vrea să devină medic chirurg. S-a înscris la bal pentru că, dupa părerea ei, balul este ceva de neuitat.

Un alt filolog, Valentin are 15 ani şi când va fi mare vrea să devină preşedintele României. S-a înscris la bal pentru After-Party .

Fraţii Nonn

Bernadette are 14 ani şi este în clasa de Stiinţe ale Naturii. Vrea să se specializeze în domeniul anatomiei  dar şi al biologiei. Ii place mult viaţa şi o asemenea  ocazie nu este de ratat considerând că niciun boboc nu ar trebui să o rateze.

Arpad are 15 ani ăi este în clasa de Matematică-Informatică. Si-ar dori să câştige balul, iar dacă nu,  măcar  să se distreze.

David Petra şi Şiman Claudian

Petra are 14 ani şi este pasionată de matematică. După părerea ei toata lumea s-a înscris la bal pentru a câştiga dar cea mai importantă rămâne totuşi distracţia.

Claudian este în clasa a IX-a E. Vrea să devină actor sau jurnalist (totuna e, ambii se joacă … cu minţile oamenilor). S-a înscris la bal pentru a-şi face prieteni noi şi  pentru că  vede balul ca pe o distracţie.

Berei Csenge şi Váradi Bence

Csenge are 14 ani şi este în clasa a IX-a D. In perioada grădiniţei s-a gândit să devină  bucatareasă  dar odată cu înaintarea în vârstă s-a mai copt şi se gândeşte la posibilitatea de a deveni  farmacistă. Dupa părerea ei Balul Bobocilor este o experienţă de neuitat. Toata lumea i-a sugerat să se înscrie şi până la urmă şi-a dat seama că este chiar o distracţie şi chiar îi plac pregătirile.

Din clasa a IX-a B vine Bence, un băiat de 15 ani la fel ca toţi cei din concurs. Pentru el balul este o experienţă  inedită pe care cu siguranţă nu o va uita.

Dragoş Alexandra şi Szőcsi Gerhardd

redactia

comentarii

de dony la 26 octombrie 2011 - 18:03

vai ce tema pentru un liceu prestigios,la Petra i se vad chilotii

Lasati un comentariu