Să ne ajutăm semenii

• publicat la: 29 octombrie 2011
Să ne ajutăm semenii

Vineri, 28 octombrie începând cu ora 10,00 jandarmii sătmăreni au distribuit calendare în Satu Mare îndemnând populaţia să se alăture  campaniei de donare de sânge.

Astfel,  la ora 10,00  jandarmii   au distribuit calendare trecătorilor din Piaţa 25 octombrie. Aici fiecare trecător a fost informat cu privire la lipsa actuală de sânge şi la demersul efectuat de jandarmi pentru a salva vieţile semenilor lor. Oferindu-le câte un calendar jandarmii i-au îndemnat pe trecători să se alăture campaniei „Jandarmeria donează viaţă pentru România” şi asfel să se prezinte la Centrul de Transfuzii Sangvine Satu Mare în perioada 1-4 noiembrie pentru a  dona sânge.

Apoi jandarmii s-au deplasat în Piaţa de alimente nr 1 şi în Piaţa Someş unde au continuat procesul de distribuire a calendarelor promoţionale şi de informare a populaţiei.

Spre bucuria jandarmilor mulţi dintre cetăţeni au fost foarte receptivi şi sensibili la cele expuse şi au declarat că cunoşteau deja din presă amănunte despre campanie şi chiar au promis că se vor alătura demersului iniţiat de Jandarmerie, donând viaţă semenilor lor.

Lasati un comentariu