Diploma de onoare ce încununează activitatea bibliotecarilor careieni

• publicat la: 15 noiembrie 2011
Diploma de onoare ce încununează activitatea bibliotecarilor careieni

Ultima intâlnire metodică din acest an a bibliotecarilor publici din judeţ a avut loc luni la sediul Bibliotecii Judeţene, in sala Atelier memorial Nae Antonescu. S-au discutat in principal aspecte legate de implementarea Programului Biblionet in judeţul nostru.

Mircea Ardelean,directorul Bivliotecii Judeţene, a subliniat că Programul naţional Biblionet – lumea in biblioteca mea, se află intr-un stadiu destul de avansat la Satu Mare, fiind incluse in el 20 de biblioteci publice, alte 15 trecând de faza de evaluare. In runda a treia se doreşte ca Biblionetul să fie adus in alte 10 biblioteci.

Paula Horotan, şef Serviciu relaţii la Biblioteca Judeţeană cu publicul, a realizat o prezentare power point cu titlul ,,Strategia de dezvoltare pe anul 2012 – acţiuni de promovare a bibliotecii”, unde s-au discutat in principal aspecte legate de implementarea Programului Biblionet in judeţul nostru.

Un moment emoţionant a urmat când Directorul Bibliotecii Judeţene a inmânat diplome bibliotecarilor care s-au evidenţiat prin activităţile desfăşurate  de-a lungul timpului.Una din Diplomele de Onoare a revenit Bibliotecii Municipale Carei( aflată în subordinea Primăriei şi Consiliului local),pentru implicarea  deosebită în implementarea programului Biblionet,înmânată Corinei Nuna,şeful instituţiei careiene,prezentă la acest eveniment.

Au mai fost prezentate ultimele evenimente organizate de Biblioteca Judeţeană Satu Mare, precum Inaugurarea Atelierului memorial “Nae Antonescu”, Noaptea bibliotecilor, 60 de ani de lectură publică la Satu Mare.

Fiecare biblioteca din judeţ si-au îmbogăţit colecţiile  cu numeroase publicaţii, cărţi şi periodice, în special cărţi de literatură, donate de către un prestigios cotidian naţional.

redactia

Lasati un comentariu