Fără Coroniţă de Advent în Carei

• publicat la: 29 noiembrie 2011
Fără Coroniţă de Advent în Carei

Colectivul Centrului Cultural a hotarât săptămâna trecută realizarea unei ”Coroane de Advent gigant”  în centrul municipiului Carei. S-au achiziționat câteva globuri uriașe, material roșu, beculețe, s-au confecționat lumânări gigant, s-a făcut rost de baloţi de paie pentru amenajarea unui spațiu special pentru vizitatori și s-a realizat un circuit de curent separat pentru sistemul de iluminare.

La doar 24 de ore după realizarea coroniței  și după aprinderea primei ”lumânări” au dispărut globurile uriașe, baloții de paie au fost spulberați și circuitul de curent a fost distrus.

Având în vedere cele de mai sus, colectivul Centrului Cultural își exprimă indignarea și  dezaprobarea față de asemenea gesturi reprobabile de distrugere a unor simboluri ale unei sărbători creștine. Astfel, ceea ce s-a dorit a fi un cadou și un eventual punct de atracție pentru careieni, s-a transformat într-o dezamăgire totală pentru cei care au inițiat acest mic proiect și care au lucrat pentru punerea lui  în practică.

În aceste condiții, restul obiectelor care ar fi urmat să fie montate în zonă de către Centrul cultural nu vor mai fi expuse.

Bogdan Georgescu

Direcţia de Cultură şi Sport- Carei

comentarii

de careionline la 29 noiembrie 2011 - 16:55

Mare pacat de vandalismul unor iresponsabili. Insa nu pot sa trec cu vederea doua aspecte.1. Unde e politia locala in aceste momente? 2. Camerele de luat vederi din centru ce pazesc?

de UNDE A FOST POLITIA LOCALA ???? la 29 noiembrie 2011 - 16:58

In mod sigur ca daca aveam mai multa autoritate vizavi de baronii politisti locali care stau mnai mult in baruri decat in locurile care ar trebui sa fie mai bine pazite nu se intapla ca vandalii, distrugatorii de orce sa faca acest lucru.
Dar cei certati cu legea si cu bunul simt ai vad pe baronii cica „politisti locali”prin carciume baruri etc.si profita .

de cititor la 29 noiembrie 2011 - 18:43

ORICINE A FACUT SAI FIE RUSINE!!! ERA FRUMOS PREA FRUMOS PENTRU COPII SI BATRANISA VADA CEVA FRUMOS URAT DIN PARTEA CELOR CARE AU FACUT!!!

de :) la 2 decembrie 2011 - 10:39

foarte rau ca unii nu au cei 7 ani de acasa si nu stiu respecta munca altora..ar fi fost foarte frumos ca orasul nostru sa aiba un aspect cat mai placut in preajma sarbatorilor, dar se pare ca unora nu le pasa de aceste lucruri si uita ca acuma ar trebui sa incerce sa fie cat mai buni.

de fan la 3 decembrie 2011 - 16:11

seful politiei locale daca are demnitate ar trebui sa renunte la functie pe care la primit cadou de la udmr dar cum nu are demnitate ramane in functie FELICITARI

Lasati un comentariu