Fondurile Europene pe înţelesul tuturor

• publicat la: 26 noiembrie 2011
Fondurile Europene pe înţelesul tuturor

Vineri,25 noimbrie, la restaurantul Melody din Satu mare a avut loc o conferinta initiata de catre organizatia municipala de femei a PDL pe tema – Fondurile Europene pe Intelesul Tuturor. Invitatul special al evenimentului a fost europarlamentarul Petru Luhan. La actiune a mai participat presedintele organizatiei municipale de femei PDL, Laura Bota, presedintele organizatiei judetene a PDL, Ioan Holdis, prefectul Radu Giurca, oameni de afaceri din judet dar si altii.

Evenimentul a fost adresat atat autoritatilor locale, cat si companiilor interesate de accesarea banilor europeni pusi la dispozitie Romaniei. Prefectul judetului a declarat in cuvantarea sa ca primarii trebuie convinsi sa acceseze fonduri europene datorita faptului ca aceasta este singura noastra sansa de supravietuire. Apoi deputatul si presedintele PDL-ului, Ioan Holdis, a subliniat faptul ca probabil tara noastra traverseaza cea mai profunda criza de dupa perioada interbelica dar a punctat faptul ca in opinia sa masurile luate de Guvern vor salva Romania. Europarlamentarul Petru Luhan s-a declarat incantat de participarea sa la aceasta conferinta, precizand ca se ajunge greu in Nordul tarii si ca nu a mai fost la Satu Mare din cls a III-a.

La capitolul absortia fondurilor europene acesta a mai declarat ca Satu Mare nu sta foarte bine, si asta datorita unei campanii proaste de informare in acest sens.

sursa tv1sm

Lasati un comentariu